BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Ektorp

Ektorpsvägen 9, 5 tr

  • 5 rum och kök
  • 117 kvm
  • Såld
  • 15023
  • 102
  • 5070
Värdera din bostad

Beskrivning

** Takterrass 12 kvm - Som ett eget hus uppe på taket - Garage **
Här finner ni en unik etagelägenhet med takterrass om hela 12 kvm, flexibilitet med 3–5 möjliga sovrum, genomgående planlösning med ljusinsläpp från två håll och dubbla badrum för problemfria mornar. Här bor man högst upp i huset med milsvid utsikt och med känslan av att bo i ett eget hus uppe på taket. Bostaden är mycket välplanerad och trevlig med en god balans mellan de sociala delarna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor skapar luftig och ljus miljö.

Flexibilitet – 3 till 5 sovrum
Lägenheten kan på ett enkelt sätt byggas om så att man skapar en bra och funktionell 6:a, med ett eller två extra sovrum. Se förslag på alternativ planlösning. 

ENTRÉPLAN

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt och påkostat kök med fokus på funktion och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av dubbla kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll, spisfläkt, samt inbyggd ugn och micro. Vitt kakel och spotlightsbelysning ovan bänkytor i granit. Längst med köket har det lagts elegant stengolv med golvvärme för extra komfort och lyx.

Vardagsrum – Underbar atmosfär 
Stort vardagsrum i delvis öppen planlösning till köket och matplatsen. Rummet karaktäriseras av generösa fönsterytor som medför härligt ljusinsläpp. Rummet har mycket bra möblerbarhet och gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Sovrum 1 – Rogivande
Trevligt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som skrivbord och övrigt passande möblemang. För förvaring finns tre garderober. 

Badrum – Klädvård
Rymligt badrum med helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme och spotlightsbelysning med dimmer. Badrumsutrustningen består av dusch med väggar i klarglas, toalett, handdukstork samt tvättställ med tillhörande underskåp. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. 

Hall - Välkomnande
Välkomnande hall med ett snyggt och praktiskt stengolv med golvvärme. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och här finns bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. För förvaring finns en platsbyggd garderob med skjutdörrar. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. Direkt utanför dörren finns plats för ett cafébord och stolar.

ÖVRE PLAN

Takterrass 12 kvm – Milsvid utsikt
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne och skapar känslan av ett eget hus med god plats för flera sittgrupper och en rejäl grill. Terrassen ger också möjlighet till att anlägga drivbänkar och plantera favoritkryddorna eller varför inte rabarber till sommarens pajer. Här kan du börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjuda in vännerna till festliga sommarbufféer. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren

Allrum/lounge/vardagsrum
Fint sällskapsrum som med fördel kan nyttjas som ett andra vardagsrum eller en stor och lyxig loungerum.

Sovrum 2 & 3
Med ingång från allrummet ligger lägenhetens två andra sovrum. Det något mindre av rummen är ett trivsamt rum med plats för såväl säng, skrivbord som övrigt passande möblemang. För förvaring finns en garderob. Sovrum 3 är ett rymligt sovrum som rymmer både dubbelsäng och skrivbord. I rummet finns tre garderober.

Badrum - Väldisponerat
Stilrent badrum med helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme och spotlightsbelysning med dimmer. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handdukstork samt tvättställ med tillhörande underskåp.

Förråd
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett bra förråd om ca 4 kvm (extra förråd finns att hyra och till dessa förråd är det idag ingen eller kort kö).

Övrigt
Det finns att inbyggt brandlarm så man behöver inte bytta batterier med mera.