BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburs Kvarngata 14, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 71.5 kvm
  • Såld
  • 5176
  • 257
  • 4421
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stilrena lägenhet med härlig balkong i soligt väst läge. Lägenheten har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i kombination med en genomgående planlösning och lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. Bostaden är renoverad med genomgående mycket fina färg- och materialval. 

Generellt om lägenheten 

Hall 
Hallen är inbjudande och öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Direkt innanför dörren finns plats för ytterkläder via en hatthylla. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger såväl praktisk som stilren klinkers.

Vardagsrum och kök - öppen planlösning
Direkt till vänster ligger köket som har en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en luftig sällskapsyta som blir en naturlig samlingsplats för såväl den lilla familjen som den stora bekantskapskretsen. Köksön och arbetsytorna är väl tilltagna och inbjuder till matlagningssällskap. Utrustningen består av kyl/frys, spishäll, ugn, micro, köksfläkt samt diskmaskin. Vita släta köksskåp och arbetsbänkar av betong ger köket det lilla extra. Matplatsen är placerad vid fönster och rymmer ett större matbord, som kan förlängas när det nalkas kalas. 

Man har bra kontakt mellan köket och vardagsrummets sittgrupp, men varje del är likafullt sin egen värld. Vardagsrummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt möblemang efter behov. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Balkong i väst 
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På balkongen finns plats för bord och stolar. Här finns också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjud in till mysigt häng på kvällen i goda vänners lag. Balkongen vetter mot väst. 

Två bra sovrum
Lägenheten rymmer två mycket bra och lättmöblerade sovrum. Båda har vitmålade väggar och laminatgolv. I det största ryms en dubbelsäng och övrigt möblemang som tex skrivbord och byrå. Längs ena väggen finns goda förvaringsutrymmen. Vägg i vägg ligger det mindre sovrummet som har två garderober.

Stilsäkert badrum
Mycket stilrent badrum med vita helkaklade väggar. Golvet är belagt med mörkgrå klinkers med golvvärme. Badrumsutrustningen består av dusch, duschväggar i glas, handdukstork, tvättställ med kommod, wc, tvättmaskin och torktumlare.