BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Margretelundsvägen 66

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 3060
  • 182
  • 3096
Värdera din bostad

Beskrivning

Här finner ni en optimalt planerad gavellägenhet med bevarad funkiskaraktär från byggåret 1937. Tidstypiska detaljer som fönsterbänkar i natursten, spanjoletter, spegeldörrar samt platsbyggda garderober och skåp, ger lägenheten karaktär. Generösa fönsterytor i tre väderstreck, högt till tak och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Här bor man med ett attraktivt läge i idylliska Traneberg. Underbart boende i välskött förening som äger marken!

Generellt om lägenheten 

Flexibilitet – Som mini 3:a eller med delvis öppen planlösning
Lägenheten kan på ett enkelt sätt byggas om så att man skapar en bra och funktionell 3:a med två separata sovrum. Här kan man även skapa en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Se förslag på alternativ planlösning. 

Vardagsrum - Bra möblerbarhet
Trevligt vardagsrum som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna. Rummet har mycket god möblerbarhet och här finns gott om plats för soffgrupp, matplats och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.  

Kök – Underbar funkis
Hemtrevligt funkiskök med två fönster, bevarad originalinredning och matplats för 4-6 personer. Köksutrustningen består av kyl/frys och spis med tillhörande ugn. Svart kakel ovan bänkytor. 

Sovrum - Rymligt
Rymligt sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och övrigt passande möblemang. För förvaring finns två platsbyggda garderober från byggåret.

Hall - Välkomnande
Välkomnande hall med bra plats för avhängning av ytterkläder och skor. Över hatthyllan finns även ett skåp. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum – Stilrent
Badrum med fönster som ger behagligt ljusinsläpp. Badrumsutrustningen består av dusch, tvättställ, toalett och badrumsskåp.

Förråd
Till lägenheten tillhör ett rymligt källarförråd.