BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad

Virkesvägen 17C, 9tr

  • 5 rum och kök
  • 117 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan till salu-femrummare med 3,3 m i takhöjd!

I en klass för sig! Bostaden är byggd med noggrant utvalda designelement och inredning i klassiskt modern stil.

Det rymliga och välutrustade köket och köksö blir bostadens hjärta och självklara mittpunkt. Här samlas familj och vänner för att laga mat och umgås och den socialt delvis öppna planlösningen flätar vackert ihop köket med både matplatsen och vardagsrummet.

Den spaciösa ytan får ett härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck. Perfekt med plats för det stora bordet med 8-10 sittande matgäster. Även vardagsrumsdelen har ett generöst ljusinsläpp och är en perfekt plats att umgås. Här samlas ni med hög mysfaktor i soffgruppen framför TVn. 

Två soliga balkonger med sol från morgon till sen kväll. Det finns gott om plats för både grill och matplats, solstolar samt odlingar för den trädgårdsintresserade.

Fyra generösa sovrum samtliga har plats för förvaring, säng, skrivbord och annat möblemang och inget ligger vägg i vägg.

Två kompletta badrum- perfekt för den stora familjen. Ett badrum med badkar, tvättmaskin, torktumlare, skåp, handfat, golvvärme, handdukstork och wc. Det andra med dusch, handfat, skåp, golvvärme och wc.

Fantastisk rymd tack vare den generösa takhöjden om 3,3 meter i samtliga rum förutom 2 sovrum där det är 2,6 meter.

Ljus och inbjudande hall där du direkt får en överblick över lägenheten. Hallen har gott om plats för avhängning av ytterkläder samt ingång till klädkammare.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett mycket bra källarförråd i huset.

Du har skärgården och stadslivet runt hörnet. Området erbjuder härliga långpromenader runt Hammarby Sjö eller vidare längs Årsta sluss till Södermalm och Hornstulls nya spännande kvarter. Massor av trevliga restauranger och vattenhål både nära och på promenadavstånd via den mysiga lokalfärjan. För den matglada finns charkuteri, lokala bakare och naturligtvis ett supertrevligt systembolag. Inköp picknicken så är du klar att ta dig per fot till Hammarbybacken för skidåkning i solen.

 

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Sara Wennertorp vid intresse samt frågor och funderingar.