BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Marmorgatan 11, 14 tr

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 7377
  • 18
  • 7061
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna synnerligen välplanerade lägenhet där allt känns rätt. Lägenheten är trivsam och har ett högt läge med magnifik utsikt över Stockholms stad. Här erbjuds ett ljust och insynsfritt boende med välplanerade kvadratmeter. 

Hall:
Välkomnade hall med förvaring av ytterkläder via krokar på väggen. Till vänster om hallen finns en garderobsseaktion där allt och lite till kan stuvas undan.

Vardagsrum 
Vackert vardagsrum med underbar atmosfär som karaktäriseras av ett stort fönsterparti. Utsikten är fullkomligt magisk. Rummets utformning möjliggör att man på ett naturligt sätt får gott om plats för både en vardagsrumdel med soffgrupp och en matsalsdel, där bordet kan förlängas efter storleken på kalas. Man har kontakt med köket i och med den öppna planlösningen, samt accessen till lägenhetens balkong. Väggarna är målade i en ljus nyans och på golvet ligger trägolv som är genomgående i hela lägenheten.

Balkong i öst
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. Börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv och njut av solens värmande strålar.

Kök 
Praktiskt kök med fokus på funktion där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet och den rymliga matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, kolfilterfläkt samt ugn. 

Sovrum 
Rogivande sovrum med plats för 1,40 säng.

Badrum
Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Det finns dusch, handfat med tillhörande kommod, badrumsskåp, vägghängd wc och tvättmaskin.

Förråd
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett vindsförråd.

Övrigt
Enligt lägenhetsregistret är bostaden registrerad som en 1:a.