BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Flintbacken 2, 9 tr

  • 1 rum och kök
  • 29.5 kvm
  • 2.825.000 kr / Såld
  • 6135
  • 52
  • 4626
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett kompromisslöst och ljust boende. Här åtnjuts optimal planlösning och stora fönster genom vilket ljuset strålar in över golv och väggar. Välkommen att bo mitt emellan myllrande Södermalm och böljande vatten vid Årstaviken.

Hall
Välkomnande hall med hatthylla. Perfekt att landa matkassar och välkomna gäster i. Lite längre in finns en stor klädkammare med tillhörande linneskåp. Omgivande väggar är grönmålade och på golvet ligger industriparkett i ek från Kasthall, som löper vidare in i lägenheten. 

Rummet
Vidare kommer man in i det väldisponerade rummet med stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten vetter mot föreningens grönskande innergård och Årstavikens vatten och är helt fri från insyn. Rummet är lätt att möblera och rymmer både säng, soffa och matbord. Väggarna är vitmålade.

Kök
Kök med vit skåpinredning. Det finns en spis med häll, ugn samt kyl/frys. Kaklat stänkskydd ovanför diskbänken och vitmålade väggar.

Badrum
Mycket fräscht badrum med vitkaklade väggar och matchande grått klinkergolv med golvvärme. Renoverat 2018 i samband med föreningens stambyte. Det finns badkar, handfat, badrumsskåp, handdukstork samt vägghängd wc. Spotlights i taket.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.