BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Sågverksgatan 47

  • 5 rum och kök
  • 120 kvm
  • Såld
  • 979
Värdera din bostad

Beskrivning

Radhuset är i fint skick, startklart för den växande familjen med totalt fyra sovrum och flera fina sällskapsytor som badar i ljus. Apropå bada så finns det två badrum, varav en med goda tvättmöjligheter. Gott om förvaringsutrymmen är det också med garderober på både plan 1 och 2, ett stort plus för många barnfamiljer. Nuvarande ägare har varit högst delaktiga i detaljerna, som bänkskivan i sten, spotlightsen och kaminen. Detaljerna som bara är så självklara när man väl är här, så självklara att du kanske inte ens tänker på dem, men akta dig man vänjer sig snabbt:)

Stig på! Framtiden är inte så dum ändå. Moderna bostäder har mycket nytänkande som förgyller vardagen. Just det här huset byggdes 2010, alltså är det bara 12 år gammalt och tack vare de stora fönsterpartierna fylls huset av syre så det räcker till alla och blir över. Självklart finns det lite klinker innanför dörren. Bra där! För du vet ju aldrig när du kommer in med lite gegga under skorna. Men sen tar parketten över hela huset.

Puh! Att komma hem till detta är som terapi. Det här ett boende som gjort för att umgås! Eller bara glida runt och må bra i ljuset från alla fönster. Radhusets absoluta centrum är köket som har fått ta respektfullt stort utrymme i anspråk. Med rätta. Stor köksö, massor med förvaring och arbetsytor som i en restaurang, nästan. Vid matplatsen är ljuset slående, oavsett vilken tid på dagen du sitter här. Är du först till frukostbordet? Se till att paxa platsen till höger närmast fönstret, där har du fin fin utsikt.

Kaminen är en trevlig bekantskap, perfekt att elda i när hösten och vintern är som mest närvarande. Från vardagsrummet hittar du enkelt ut i det fria.

En trappa upp har vi den privata sfären med 4 sovrum och ett badrum. Här uppe kan du lämna sängen precis så obäddad du vill. Vilket rum ni använder som sovrum är nog upp till er egentligen, men kanske att det känns naturligt att ha de som nu. Sen kanske det blir så att hela familjen sover här, men det är en annan femma. De andra tre rummen är väl rustade att möta både 5-årstrots och hormonruscher i tonåren. Snacka om flexibilitet för familjens medlemmar att flytta runt sängar och möbler i takt med att tiden går och barnens behov ökar och ändras. Här får även leksakerna gott om plats. Dock inga garantier för att legobitarna inte sprider sig över resten av huset. Tänker och drömmer du annorlunda så finns det möjlighet att ta ner en vägg och istället få ett allrum samt 3 bra sovrum.

Välkommen upp bland takåsarna - Är inte det här magi på riktigt, eller vad tycker ni? Jag menar... hallå kolla in det här! Här kan ni njuta lååånga sommarmiddagar i solen ända tills den går ner. Hur härligt som helst!

Totalt 16 lägenheter som sköts och administreras i bostadsrättsform. Du ansvarar för allt på insidan och föreningen för allt som behöver underhållas på utsidan. Mer bekymmersfritt är det svårt att tänka sig. Förskolor kryllar det av både här och där inom närområdet. Ja, du fattar att det är ett omtyckt område för barnfamiljer som gror och växer.

OBS! OBS! Gamla Enskede Matbod (Deli by Matboden) har precis öppnat en restaurang här i Stureby - alltså typ bara några minuters promenad från radhuset! WOW säger jag! Jag vet att det kanske låter och känns lite för bra för att vara sant, men det är det inte. Kom på visning och ät en middag efteråt, du kommer inte att bli besviken! Men lördagsgodiset då, undrar ni säkert? Jo, ICA BEA vid Svedmyraplan har en stor och välsorterad godishylla. Och öppettiderna generösa när blodsockret är lågt!