BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Tantogatan 71

  • 2 rum och kök
  • 42.5 kvm
  • Såld
  • 6183
  • 265
  • 6273
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en rymlig och ljus bostad. Här åtnjuts optimal planlösning och stora fönster genom vilka ljuset strålar in över golv och väggar. Här bor du mitt emellan Södermalms myller och böljande vatten vid Årstaviken.

Hall
Inbjudande hall som är perfekt att landa matkassar och välkomna gäster i. Det finns gott om utrymme för klädhängare och skoförvaring. Parkettgolv och målade väggar i en ljusgul nyans. I anslutning till hallen ligger det stambytta och nyrenoverade badrummet. 

Vardagsrum
Till vänster om hallen ligger vardagsrummet. Det är nu man upptäcker den härliga rymden och den fina utsikten över grönskande park. Bakom det gröna kan man även skönja Årstavikens vatten. Rummet är möbleringsvänligt och karaktäriseras av ett härligt ljusinsläpp. På golvet ligger ekparkett och omgivande väggar är vitmålade.

Sovrum
Till höger om hallen ligger sovrummet. Här ryms en stor säng samt möbler efter behov. Parkettgolv och ljusblå väggar. Det finns en dubbelgarderob med tillhörande överskåp. Vackra glasade pardörrar mot kökets matplats.

Kök
Praktiskt kök som inbjuder till matlagningssällskap. Här kan man skönja båttrafiken på Årstaviken medan middagen blir klar. Bra förvaring i köksskåp med vita köksluckor. Vitkaklat stänkskydd och gedigna arbetsbänkar av trä. Utrustningen består av spis med häll, ugn, kolfilterfläkt och kyl/frys.

Badrum
Det fräscha badrummet är nyrenoverat i samband med stambytet 2021. På väggarna sitter hexagonmönstrat vitt kakel. Golvet är belagt med grått klinker med tillhörande golvvärme. Det finns badkar, handdukstork, handfat med tillhörande förvaringslåda, vägghängd WC samt spotlights i taket. Förberett för tvättmaskin.

Övrigt
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett förråd på samma våningsplan.