BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Långhalsvägen 8

  • 4 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 5977
  • 194
  • 4031
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress i mysiga Årsta erbjuds nu en möjlighet att förvärva en toppfin och smakfullt renoverad 4:a med stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp, balkong med kvällssol och öppen spis i vardagsrummet. Här bor du i lugnt och attraktivt område nära Årsta Centrum med plats för hela familjen.

Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla där stora sällskapsytor och generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier skapar ett härligt och trivsamt boende. Vidare finner du rymliga och rogivande rum i tidlösa färger och material, välkomnande entré, stort och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot modernt kök med utsikt mot träd och himmel. Köket renoverades 2020 och har goda avställningsytor. Balkongen har ett härligt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Det finns tre harmoniska sovrum och ett helkaklat badrum med badkar och infällda spot-lights. Till lägenheten hör även två förråd.

Här bor du med goda svängrum i trivsam boendemiljö med nära till service, restauranger, kommunikationer, grönområden, promenad/joggingstråk, förskolor och skolor samt lekplats. Närheten till såväl city, natur, vatten och bra kommunikationer gör detta till ett oslagbart boende med livskvalite.

Varmt välkommen på visning!

- Bästa adress i mysiga Årsta
- Toppfin och smakfullt renoverad till en 4:a
- Luftig och välplanerad
- Härligt ljusinsläpp genom flera stora fönsterpartier
- Balkong i eftertraktat västerläge
- Helkaklat badrum med spot-lights
- Goda förvaringsmöjligheter
- Härliga promenad- och joggingstråk runt Årstaskogen och Årstaviken
- Utmärkta kommunikationer i området, bussar, tvärbana och pendeltåg
- Nära både city och natur