BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Högalidsgatan 52C, 2 tr

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 6566
  • 134
  • 4102
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en riktig söder-pärla med underbar balkong mot mysig innergård. Generös takhöjd och bra ljusinsläpp bidrar till en luftig känsla. Bostadens vackra trägolv har genomlevt bostaden och ger den en mycket fin karaktär. Fräscht och nyrenoverat badrum. Här bor du mitt i den pulserande storstaden men med lugnt läge mot gården.  

Hall
Välkomnande hall med plats för ytterkläder via en hatthylla. Furugolvet löper vidare in i lägenheten och omgivande väggar är vitmålade.

Rum
Vidare kommer man in i vardagsrummet och det är nu man möts av ljuset och charmen i bostaden. Rummet är lättmöblerat och det finns plats för säng, soffa och matbord utifrån vad som önskas. Omgivande väggar är vitmålade och det vackra trägolvet har genomlevt bostaden och ger den en mycket fin karaktär.

Kök
Praktiskt kök med ljus skåpinredning. Ovanför den rostfria diskbänken sitter vitt kakel. Utrustningen består av kyl/frys, spis, ugn och spisfläkt. Vitmålade väggar och svartmålat golv. 

Balkong
Från köket når man den härliga balkongen. Här är det enkelt att trivas och du får en rofylld stund, såväl dag som kväll. Plats för både bord, stolar och planteringar för den med gröna fingrar! 

Badrum
I angränsning till hallen ligger det fräscha badrummet som renoverades i samband med stambytet. Vitt kakel samt grått klinkergolv med golvvärme. Här finns dusch, wc, badrumsskåp och handfat. 

Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.