BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sickla Kanalgata 45, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 82.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Friköpt tomt, 5 uthyrda lokaler, 110 lägenheter och stabil förening.

Väl inne i lägenheten finner du ett generöst vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen, ett rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng, sängbord, skrivbord och annat möblemang. Klädkammare med plats för det mesta. Badrum med tvättmaskin i anslutning till hallen. Kök med bardel perfekt för de sociala sammanhangen.

Representativt vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna & stor balkong. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Stor balkong med plats för både soffgrupp och matbord. Lummig utsikt mot allén och lugnt läge. Sol större delen av dagen. Modernt och ljust kök i vinkel med goda arbetsytor och bardel samt goda förvaringsutrymmen. Här vill man gärna bjuda in till fest då alla blir involverade i matlagningen. Stilren köksinredning med släta och vita låd- och skåpluckor. Vitvarorna i köket består av kyl och frys, spis, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn.

I anslutning till hallen & köket finner du sovrummet. Rummet är stort nog att rymma en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti som vetter mot allén. Perfekt plats för skrivbord om så önskas. Garderober med perfekt plats för förvaring. I anslutning till sovrummet och hallen finns klädkammare med plats för det mesta. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en garderobsmodul.

Till lägenheten hör ett rymligt förråd.