BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Blekingegatan 20A, 4 tr

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • 3.250.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett kompromisslöst och ljust boende. Här åtnjuts optimal planlösning och stora fönster genom vilket ljuset strålar in över golv och väggar. Den generösa takhöjden på ca 2,90 bidrar till en luftig känsla. Huset byggdes 1905 och det finns charmiga bevarade detaljer från byggåret, såsom spröjsade fönster och vackra fönsternischer. Här bor du mitt i den pulserande storstaden men med lugnt läge mot gården. Föreningen är välskött och dessutom skuldfri. 

Hall
Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för både skor och ytterkläder. I hallen finns en hatthylla och två klädkammare för ytterligare förvaring. På golvet ligger såväl snyggt som praktiskt klinkergolv. Omgivande väggar är vitmålade.

Badrum
I angränsning till hallen ligger det kaklade badrummet med våtrumsmatta. Det finns dusch, handfat, badrumsskåp och wc.

Vardagsrum/kök
Vidare kommer man in i vardagsrummet och det är nu man möts av ljuset och charmen i bostaden. Rummet är lättmöblerat och det finns plats för säng, soffhörna och matbord utifrån vad som önskas. Vackert trägolv och vitmålade väggar. Den delvis öppna planlösningen mot köket gör bostaden perfekt för socialt umgänge med nära och kära. Praktiskt och kvadratsmart kök med spis, ugn, spisfläkt och kyl/frys. Gott om köksskåp med ljusgröna köksluckor.