BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Östberga - Älvsjö

Stamgatan 79, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 69.5 kvm
  • Såld
  • 5083
  • 1019
  • 5356
Värdera din bostad

Beskrivning

Hall - med bra förvaring
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt och du får direkt en bra känsla. Det finns bra plats för ytterkläder via en hatthylla med tillhörande skoförvaring direkt innanför entrén. Här finns även två garderober samt ett linneskåp. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett såväl praktiskt som snyggt klinkergolv med tillhörande golvvärme. I angränsning till hallen ligger badrummet.

Kök – fokus på matlagning
Till vänster från hallen ligger det fräscha köket. Det finns gott om förvaring i köksskåpen som har vita luckorna. Utrustningen består av spishäll, ugn, micro, diskmaskin samt kyl/frys. Ovanför den väl tilltagna arbetsbänken av sten sitter matchande stänkskydd. I köket ligger fokus på funktion och umgänge, där matplatsen vid fönstret blir en given plats för måltider med nära och kära. Ekparkett och vitmålade väggar. 

Sovrum – lugnt och rogivande 
På var sin sida om köket ligger lägenhetens båda sovrum. En stor fördel är att rummen vetter ut mot en grönskande skogsdunge, helt utan insyn. Båda har vitmålade väggar och ekparkettgolv. I rummen finns plats för säng och möblemang efter behov. I det ena finns en klädkammare för förvaring. Det andra som är det största, går att dela av om behovet av tre sovrum finns.

Vardagsrum – med utgång till balkongen
Underbart vardagsrum med maximalt ljusinsläpp via generöst fönsterparti. Solens strålar letar sig över ekparkettgolvet och de vitmålade väggarna. Här ryms utan problem en soffgrupp och även matsalsmöbler för middagar. En trevlig detalj är den tudelade balkongdörren som leder ut till den inglasade balkongen.

Balkong – inglasad
Härligt stor balkong i sydväst. I och med inglasningen kan balkongen nyttjas från tidig vår till sen höst. 

Badrum - renoverat och stilsäkert
I angränsning till hallen ligger det fräscha badrummet. Vitt kakel samt en välvd vägg som har svart kakel, vilket matchar klinkergolvet i samma nyans.  Det finns dusch, handfat, badrumsskåp, wc samt tvättmaskin med torktumlarfunktion.