BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Järvastaden - Solna

Dammtorps Allé 1

  • 2.5 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 6306
  • 1756
  • 4936
Värdera din bostad

Beskrivning

I populära Järvastaden erbjuds nu en möjlighet att förvärva en toppfin och modern lägenhet med stor uteplats, rymliga sociala ytor, flertalet fönsterpartier och bra förvaringsutrymmen. Föreningen är välskött med god ekonomi.

Väl inne i lägenheten möts du av genomgående fräscha och ljusa ytskikt och flera stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Här bor du i en välplanerad lägenhet med stor uteplats som blir ett extra rum under sommarmånaderna. Lägenheten är registrerad som en 2:a men disponeras som en 3:a.

Vidare finner du ett komplett kök utrustat med diskmaskin, ugn, spishäll, microvågsugn, kyl/frys. Vardagsrummet är luftigt och har plats med både trevlig soffgrupp som matplats. Det finns en härlig uteplats som bjuder in till både avkoppling och umgänge. Två rogivande sovrum varav det större har infällda garderober. Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i och med en stor skjutdörrsgarderob. Vidare finner du ett toppfräscht och helkaklat badrum med dush, tvättmaskin och torktumlare med avställningsyta ovan samt vägghängda skåp med bra förvaringsmöjligheter.
Här bor du bokstavligen nära till allt som Järvastaden har att erbjuda, närservice, kommunikationer, grönområden, förskolor, skolor.

Järvastaden har under det senaste åren vuxit fram som ett eftertraktat och lugnt område med närhet till såväl grönområden, city, natur, restauranger, parker, mataffärer, skolor, förskolor, samt utmärkta kommunikationer vilket gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Varmt välkommen på visning!

Stabil och välskött förening. Avgiften sänks med 10 procent April 2022 och inför en avgiftsfri månad i maj. Föreningen har fyra lokaler dom hyr ut.

Måste upplevas på plats!

- Modernt boende i populära Järvastaden
- Genomgående toppskick
- Optimal planlösning
- En stor uteplats för umgänge och avkoppling
- Nära naturområden
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Flertalet fönsterpartier med härligt ljusinsläpp
- Välskött brf med god ekonomi
- Helkalklat badrum med dusch
- Goda förvaringsmöjligheter
- Nyproducerad 2014
- Spegeldammsparken runt hörnet