BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksbacken 55, 5tr

  • 5 rum och kök
  • 116 kvm
  • Såld
  • 15135
  • 3486
  • 10921
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan till salu! Nu finns äntligen möjlighet att förvärva denna smakfulla och perfekt planerade gavel 5:a högt upp i huset med fri utsikt, utan insyn och dubbla balkonger med sol hela dagen. Bostaden ligger med ostört läge och har perfekt planerade ytor med stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar fri utsikt. Här finns även utgång till två stora soliga balkonger med utsikt över barnvänlig park och Stockholms takåsar och vidare så långt ögat når. Balkongernas totala yta är hela 19 kvm, varav 10 kvm med förmiddagssol och 9 kvm med sol från morgon till och med kvällen. Vill man njuta av mer utsikt och sol tar man hissen upp till den gemensamma takterrassen. Här erbjuds magiskt och milsvid fri utsikt över Stockholm med grill och sittplats för det stora sällskapet.

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de rymliga sovrummen. Generösa fönsterytor i gavelläge i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär, helt utan insyn. Köket och badrum är stora och smakfulla med påkostade och tilltalande materialval. Bostaden har även 4 rymliga sovrum, alla perfekt utplacerade och möbleringsvänliga. Förvaringsytorna är verkligen optimala med klädkammare och flertalet rymliga garderober som rymmer säsongens alla kläder. Bostaden är i toppskick med påkostade tillval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med bästa läge. På Sjövikshöjden har man närhet till det mesta. Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära skolor, förskolor och lekplatser. Både nya Sjöviksskolan (F-9) och Årstadalsskolan (F-6) ligger precis bakom knuten och nås utan att passera vägar. Förskolorna finns närmare än så, på samma gata finns 3st populära förskolor. Utanför porten finns fotbollsplan och en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbana, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek.

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Hall - Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv som övergår till ett ljust och vackert askparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder bra förvaringsytor med rymlig klädkammare inredd med Elfa-system.          

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Smakfullt och påkostat kök med fokus på njutning och umgänge. Goda förvaringsmöjligheter bakom vita stilrena skåp och perfekta arbetsytor med vit komposit sten med vitt kakel ovanför. Köksutrustningen består av hel kyl och frys, avfallskvarn, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt inbyggda varmlufts- och mikrovågsugnar. Allt tilltalande i rostfritt från Electrolux. Här finns även matplats för det stora sällskapet med fri utsikt, utan insyn via stora fönsterpartier. 

Balkong 1 - Extra rum på 10 kvm
Från master bedroom når man en stor balkong om 10kvm som blir en naturlig förlängning av bostadsytan. Balkongen har nya skjutbara glaspartier som kan öppnas och stängas sektionsvis, vilket medför att man med fördel kan nyttja balkongen året om. Här kan ni njuta av sommar ostört och blicka ut över takåsar och samtidigt få fri uppsikt över barnen i lekparken nedan. Balkongen storlek gör att den kan nyttjas med matbord, loungedel eller solsängar. Välj själv hur du vill njuta av solen.

Balkong 2 - Sommarens räddning 
Stor (9kvm) balkong som erbjuder sol från morgon till och med kvällen. Balkongen ligger med högt och ostört läge och har underbar fri utsikt över lekparken med Stockholms takåsar och kända landmärken i blickfånget.

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Stort vardagsrum i delvis öppen planlösning till köket. Rummet karaktäriseras av generösa fönster som medför härligt ljusinsläpp och fri utsikt, utan insyn. Här finns mycket bra möblerbarhet och gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Härifrån nås även det andra rummet för avkoppling, den magiska balkongen. 

Sovrum 1 - Stort och rogivande
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och arbetshörna. Rummet ligger med ostört gårdsläge. Bra förvaring via rymliga garderober. Här når man även den inglasade balkongen.

Sovrum 2 - Lugnt och ostört läge
Ligger intill vardagsrummet och har stort fönsterpartier som genererar rikligt med ljusinsläpp och fri utsikt. Rummet är rymligt och möbleringsvänligt och kan även nyttjas som master bedroom. Rummet ligger med ostört läge mot lugn gård.

Sovrum 3 & 4 - Avskild med fri utsikt
Sovrummen ligger avskilt från övriga bostaden med egen hall och access till wc. Storleken och disponeringen av rummen gör det perfekt som barnrum eller kontor. Här har man stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och fri utsikt, utan insyn. 

Badrum - Stilrent och påkostat

Stort och stilfullt badrum med helkaklade väggar i vitt med mosaikvägg och grått klinkergolv. Badrumsutrustningen består av wc, tvättställ med tillhörande underskåp, spotlights i tak samt badkar med himladusch. I badrummet finns även en tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänk yta med förvaring ovanför.

Gäst-wc - Praktiskt intill sovrum 3 & 4
I anslutning till sovrummen ligger en gäst-wc. handfat och spegel. Taket har infällda spotlights och på golvet ligger ett vackert klinkergolv. Väggarna är vita och delvis kaklade.

Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.