BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Råsunda

Förrådsgatan 14, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 4055
  • 498
  • 5567
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Gamla Råsundas finaste och mest smakfulla 2:a med härlig balkong i fritt läge! Välbevarad och varsamt renoverad "funkis" med alla rätt! Genomgående vacker fiskbensparkett, ljus färgsättning, fönster i två väderstreck, generös takhöjd som ger rymd, samt vackra fönster. Otroligt vackert ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och det höga läget i huset. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för matsalsbord i burspråket samt större soffgrupp om så önskas. Balkong i lugnt och lummigt läge med utsikt över Råsundas pampiga sekelskiftesfasader som blir en förlängning av vardagsrummet på sommarhalvåret. Stort sovrum med plats för större dubbelsäng och garderobsvägg. Helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin, hall med ingång till stor klädkammare! Stabil förening där medlemmarna kan nyttja två förråd. Tvättstuga i samma hus. Tunnelbanan till Näckrosen ligger några minuter promenadväg bort och busshållplatsen för bussen stannar precis framför huset på Råsundavägen. Välkomna att höra av er. 

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring för ytterkläder. I anslutning till hallen finns en stor klädkammare. Redan i hallen möts man av utsikten och ljusinsläppen via dom vackra fönsterpartierna. 

Kök/Vardagsrum
Social sällskapsyta tack vare att väggen mellan kök och vardagsrum är borttagen. Hela 5 fönsterpartier ger otroligt härligt ljusinsläpp. Via vardagsrummet når man också balkongen som blir som en förlängning av vardagsrummet. Vardagsrummet och dess sällskapsdel ger goda möjligheter till större umgänge på besök och köket är stilrent och smälter in med övriga rummet på ett naturligt sätt. Gott om plats för matsalsbord i det vackra burspråket. Köket är funktionellt med påkostade materialval. Kyl/frys, diskmaskin, ugn och mikro. 

Sovrum
Mysigt sovrum som vetter ut mot takåsarna tack vare det höga läget. Större dubbelsäng får plats samt hel garderobsvägg. För den som behöver en arbetsplats finns möjlighet intill fönstret. Även här finns det ett vackert golv, stavparkett, samt vitmålade väggarna. 

Badrum
Rymligt och helkaklat badrum med dusch, handfat, toalett samt förberett för tvättmaskin.