BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gubbängen

Sicklingsvägen 14

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 7714
  • 782
  • 2362
Värdera din bostad

Beskrivning

En lägenhet för många faser i livet. Små barn, stora barn eller kanske utflugna barn som parkerar barnbarnen hos dig för att sova över en natt eller två. Hur som helst, här finns social kompetens som du gärna slösar med och delar med din omgivning Det går lätt att se sitt eget liv flytta in på dessa kvadratmetrar. Det finns liksom inget som tar emot. Sällan har 68 kvadrat varit så klokt planerade. Att lägenheten är placerad på andra våningen innebär att du kommer upp lagom över marken vilket räcker för utsikt när inga grannhus är närgångna på det hållet. Vackert ljus rätt igenom lägenheten, vilket är en härlig kvalitet som man lätt tar för given. Kan det bli bättre? Nej, jag tror knappast det!

En hall ska vara praktisk och ha plats för skor och ytterkläder. Redan direkt innanför dörren har du fri sikt rakt ut i vinkeln mot vardagsrummet – här strålar ljuset magiskt fint.

Det moderna och sociala köket är hemmets hjärta. Det är fantastiskt fint och med en matplats där familjen kan mötas, stötas och blötas, och prata om allt som hänt stora och små under dagen. Men det går såklart att skämma bort sig även om man är ensam hemma.

Vardagsrummet är som gjort för att beta av Netflix-säsonger på löpande band. Och Talang-feber på fredagar, så klart. Skulle det bli för mycket sol får du gardera dig med skira gardiner så att inte tv-bilden störs. Men möblera sparsamt så att du kan njuta av golvet så mycket som möjligt. När vädret är fint är det härligt att ställa upp dörren mot balkongen.

Solig balkong med markis mot stor lummig gård med sol från lunch till kvällen. Den är generös med plats för bord och stolar, men även perfekt till kryddväxter och kanske också tvätt på torkställning.

Lägenheten erbjuder två sovrum i bra storlek att välja på. Sovrummet längst in är rymligt, här infinner sig lugnet och de dova färgerna ger rummet sitt mjuka intryck. Ett sovrum med perfekt plats för det viktigaste: dubbelsängen. Och om du mäter ser du att även en större säng får plats med marginal.

Det andra sovrummet är även det rymligt och har ett stort fönster med härligt ljusinsläpp. Den som är liten och leksugen har alla möjligheter, det är stort nog för både kullerbyttor och pysselplats. Har du som absolut krav att kunna sova med öppet fönster på sommaren utan att bli störd, så har du kommit helt rätt.

I badrummet är det inte mycket att tillägga, bilderna säger det mesta. Men en komplett lägenhet är alltid utrustad med tvättmaskin, även här såklart.

Brf Stockholmshus nr 11 är en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi med endast 1 108 kr i belåning per kvadratmeter! På innergården finns en stor gräsmatta med bord och plats för grillkvällar om man så önskar. Föreningen erbjuder även trevliga gemensamhetsytor som bl.a festlokal och hobbylokal. Ett stenkast bort finner ni även Gubbängens centrum som erbjuder de mesta av den närservice som ofta önskas.

I Gubbängen finns Majroskogen precis runt knuten. Det tar mellan 1-2 minuter att gå till tunnelbanan och 1 minut till för att komma till Coop. Det är samma avstånd för att skicka och hämta post. I centrum finns nu idag Morelli som gör Italiensk glass, gelato. Det går även att få sig en Pizzaslice och italienska delikatesser.

Utanför entren till porten så finns Confetti café där man kan avnjuta en fika med rykande färskt bröd. Ett par kilometer bort finns Bageriet bak, i samma riktning även hökarängsbadet och alla badplatser som finns i sköndal. Med 2 stationer på tunnelbanan så är du i Farsta där ett stort köpcentrum finns. Det tar ca 19 minuter att ta sig in till T-centralen.