BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Sigfridsvägen 19, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 6074
  • 872
  • 3137
Värdera din bostad

Beskrivning

Ovanför Aspudden, med ett högt och insynsskyddat läge finns denna osedvanligt välplanerade lägenhet. Lägenheten har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata sovrummen. Generösa fönsterytor skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. Bra förening med välskötta hus och en fin gård som passar både vuxna och barn.

Hall - med bra förvaring
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt där man omedelbart möts av bostadens charm. Här finns bra plats för ytterkläder via en hatthylla direkt innanför entrén. Det finns även en garderob, ett linneskåp, ett mindre skåp för ”smutstvätt” och två överskåp, samtliga med släta överfalsade skåpsluckor som är så karaktäristiska för 40-talet. Mörkt trägolv av ek som löper vidare in i lägenheten och omgivande väggar som är målade i en ljus nyans.

Badrum – med dusch och tvättmaskin
I angränsning till hallen ligger badrummet med dusch, handfat, badrumsskåp, handdukstork, tvättmaskin och wc. Svart klinkergolv med golvvärme samt vitkaklade väggar. 

Vardagsrum – med balkong
Vackert och rymligt vardagsrum med härlig atmosfär. Från det breda fönsterpartiet skiner ljuset in över mörkt trägolv av ek. En mönstrad fondtapet ger en fin kontrast mot de övriga väggarna som är målade i en syrenfärgad nyans. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Här finns även utgången till balkongen i soligt söderläge.

Sovrum – gästrum eller arbetsrum
Vägg i vägg med vardagsrummet ligger bostadens ena sovrum. Här är tre av väggarna gulmålade och den fjärde är målad i en grön nyans. Mörkt trägolv av ek och plats för både säng, skrivbord och övrigt möblemang efter tycke och smak.

Kök – fokus på njutning & umgänge
Mellan bostadens båda sovrum ligger det hemtrevliga köket. Här ligger fokus på funktion och umgänge, där den rymliga matplatsen blir en given plats för måltider med nära och kära. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spishäll, spisfläkt och ugn. Det finns gott om förvaring i köksskåpen som har vita luckor. Ovanför den generösa arbetsbänken i trä sitter kakel i en underbar turkos färg. Det ger en fin kontrast mot det mörka trägolvet.  

Sovrum - lugnt och avskilt med klädkammare
Bostadens andra sovrum är även det största. Här finns dessutom en klädkammare där allt och lite till ryms. Mörkt laminatgolv och ljust målade väggar.