BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Husabyvägen 27

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • 3.450.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset med stor balkong i bästa sydväst-läge hittar man denna perfekt planerade tvåa. Helt fri från insyn och med magisk utsikt över bl.a. Aspuddens takåsar och Mälarens vatten. Här finns dessutom bygglov för att få köpa loss råvinden ovanför och bygga om till en häftig etagelägenhet om totalt ca 41 kvm.

Lägenheten präglas av hög standard med ljusa och stilrena materialval. På golvet ligger ett ljust parkettgolv som är genomgående för hela lägenheten. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en trevlig, social yta för middagar och mingel med vänner. Köket har gott om arbetsytor och den maskinella utrustningen består av gasspis, elugn, spisfläkt, integrerad kyl/frys och diskmaskin. Sovrummet har plats för både dubbelsäng och t.ex. arbetshörna. Invid sovrummet finns även en rymlig klädkammare. Badrummet stambyttes 2001 och är utrustat med dusch, handdukstork, wc, spegelskåp och handfat. Hall med gott om förvaringsmöjligheter i flera garderober. Ytterligare förvaring i tillhörande källarförråd.

Stabil och välskött förening med de stora renoveringarna genomförda. Föreningen har bl.a. egna parkeringsplatser som kan hyras för 500 kr/mån.

Måste upplevas på plats! Varmt välkomna på visning!

- Högst upp i huset
- Stor balkong med sol från lunch till solnedgång
- Fantastisk utsikt
- Högt läge
- Härligt ljusinsläpp
- Helt fri från insyn
- Optimal planlösning
- Gott om förvaringsmöjligheter
- Stilrent kök med diskmaskin
- Helkaklat badrum
- Möjlighet att köpa loss råvinden
- Populär adress i mysiga Aspudden
- Välskött Brf med parkeringsplatser