BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Siljansvägen 43

  • 2 rum och kök
  • 53.5 kvm
  • Såld
  • 3440
  • 1099
  • 1884
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och stilrena tvåa med stor balkong i soligt sydvästläge mot lummig innergård. Lägenheten präglas av hög standard med stilrena materialval. Härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck. Vardagsrummet har vackert parkettgolv i original. Köket har bänkskiva i massivt trä och här finns generösa arbetsytor för den matlagningsintresserade. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Här finns plats för stort matbord för härliga middagar med vänner.
Sovrummet har plats för dubbelsäng och härifrån nås lägenhetens rymliga balkong med sol från morgon till kväll. Goda förvaringsmöjligheter platsbyggda garderober samt i tillhörande källarförråd. Fräscht badrum med spegelskåp, wc, handdukstork, badkar, vädringsfönster och handfat med kommod.
Här bor man på en populär adress med kommunikationer såsom buss och tvärbana bakom husknuten. Ett stenkast bort breder Årstaviken ut sig med sina fina promenadstråk. Matbutiker och Årsta torg ligger inom kort gångavstånd.

Varmt välkommen på visning!

- Balkong i sydvästläge mot lummig innergård
- Stilrena materialval
- Fönster i två väderstreck
- Vackra golv
- Goda förvaringsmöjligheter
- Stort kök med bl.a. diskmaskin
- Stabil bostadsrättsförening med låg belåning
- Tvättstuga tvärs över gatan
- Förening med bl.a. festlokal, övernattningslägenhet, bastu
- Tillhörande källarförråd
- Mycket populär adress
- Pendelstation Årstaberg inom gångavstånd