BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten

Sparbanksvägen 76, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 4823
  • 957
  • 5720
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset finner du denna synnerligen välplanerade och fräscha funkislägenhet där varje kvadratmeter ligger rätt placerad. Fina 40-tals detaljer är bevarade, vilken skänker en härlig känsla i bostaden. Ypperligt läge på Hägerstensåsen nära natur och vatten men aldrig långt ifrån staden. Utmärkta kommunikationer med busshållplats utanför huset och ett par minuter till T-banan!

Hall
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter via en hatthylla. Det finns även tre garderober med tillhörande överskåp. Klinkergolv och vitmålade väggar. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess charm. 

Vardagsrum 
Representativt vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av ett stort fönsterparti. Rummets utformning möjliggör att man på ett naturligt sätt får gott om plats för både en vardagsrumdel med soffgrupp och en matsalsdel, där bordet kan förlängas efter storleken på kalas. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger vacker fiskbensparkett.

Kök
Snyggt och praktiskt kök från Vedum renoverat i rätt funkisstil. Gott om skåp för förvaring och vitt kakel ovanför diskbänken. Vitvaror från Smeg. Köksutrustningen är består av spishäll med tillhörande varmluftsugn, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Vitmålade väggar och grått golv.

Sovrum 
Rogivande sovrum med plats för 160 säng och byrå. Grått golv och vitmålade väggar.

Förråd
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.