BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Stadshagen

Sankt Göransgatan 153

  • 1.5 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 5092
  • 1125
  • 2528
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna unika bostad i populära Brf Tjället! Fantastiskt ljusinsläpp tack vare flera fönsterpartier i fil.
Lägenheten är i toppskick. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en ljus ekparkett. Den öppna planlösningen skapar en trevlig och social yta för middagar och mingel med vänner.
Köket har vita skåpsluckor och här finns generösa arbetsytor för den matlagningsintresserade. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, mikro, kyl/frys och diskmaskin. 
Sovrum med plats för dubbelsäng och t.ex. arbetshörna. Gott om förvaring i flera garderober med skjutdörrar. Badrummet är helkaklat och har wc, handfat med kommod, duschhörna, handdukstork och väggskåp. Förberett för tvättmaskin. Till lägenheten hör ett förråd som är belägen på samma våningsplan.

Här bor man i expansiva Stadshagen med tunnelbana och bussar precis utanför porten. Hornsbergs vackra strandpromenad och badbryggor ligger endast ett stenkast från huset och området erbjuder flera trevliga restauranger, caféer och uteserveringar. Gångavstånd till galleria Lindhagen med Ica Maxi, Systembolaget och butiker samt till Fridhemsplans puls.

Brf Tjället 6 är en stabil och populär förening som erbjuder sina medlemmar flera gemensamhetsutrymmen så som bastu, festlokal, gästlägenhet samt en takterrass som är mycket uppskattad. Sommartid är takterrassen möblerad. Här kan man njuta av en oslagbar utsikt med solnedgångar.

Måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

- Toppskick
- Härligt ljusinsläpp
- Stora fönsterpartier i fil
- Lugnt och insynsskyddat läge
- Fina golv
- Kök med diskmaskin
- Badrum förberett för tvättmaskin
- Gott om förvaringsmöjligheter
- Genomgående fina golv
- Gemensam takterrass
- Välskött och stabil förening med god ekonomi 
- Gemensam övernattningslägenhet och bastu med relax
- Stadshagens tunnelbana utanför porten
- Precis intill populära Hornsberg Strand med badbryggor och strandpromenad
- Nära till både city och vackra naturområden