BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria

Magnus Ladulåsgatan 37, 6 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 5812
  • 149
  • 2655
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk lägenhet där säljarna på ett innovativt sätt har förvandlat denna ursprungliga 2:a till en yteffektiv 3:a med två bra sovrum - eller så är det nu drömmen om ett riktigt bra hemmakontor bli verklighet? Smarta lösningar tillsammans med en exceptionellt bra planlösning möjliggör ett boende utöver det sedvanliga. Läget högst upp i huset med många fönster gör bostaden väldigt ljus och luftig. Här bor man i levande kvarter med närhet till både stadspuls, bra kommunikationer och grönskan i Tantolunden. 

Hall - välkomnande
Då du kliver över tröskeln till lägenheten möts du av en yteffektiv hall med hatthylla. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett såväl praktiskt som snyggt klinkergolv. I angränsning till hallen ligger badrummet.

Vardagsrum/kök – i öppen planlösning
Fortsätter du in i lägenheten når du vardagsrummet. Den öppna planlösningen mot köket gör att du har fin kontakt mellan rummen men varje del är likafullt sin egen värld. Här ryms en stor soffgrupp samt övrigt möblemang efter behov.

En trevlig detalj är burspråket där matplatsen är placerad. Vankas det större kalas, kan bordet enkelt förlängas. Genom inte mindre än fyra fönster, skiner ljuset in över ekparkettgolvet. Den gråmålade fondväggen ger en fin kontrast mot de i övrigt vitmålade väggarna.

I det renoverade köket har säljarna på ett bra sätt maximerat funktionen med generösa arbetsbänkar och gott om skåp med ljusgråa släta luckor. Ovanför arbetsbänkarna sitter vitt fasat kakel. Utrustningen består av spishäll, ugn, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys.  

Sovrum – med burspråk
Intill vardagsrummet ligger bostadens sovrum. Här ryms både dubbelsäng och skrivbord. Längs ena väggen finns en garderobssektion som ingår. Genom fyra fönster skiner solen in över ekparketten och vitmålade väggar. 

Sovrum – eller arbetsrum
Bostadens tidigare klädkammare är ombyggd till ett mysigt och rogivande sovrum för minstingen som börjar bli stor, alternativt kan det nyttjas som arbetsrum. För att få in ljus har ett takfönster monterats. Väggarna är målade i en varm grön nyans och på golvet ligger parkett, likt övriga rum. 

Badrum
Rymligt badrum med ljus våtrumsmatta. Vitt kakel vid duschen. Det finns handfat med tillhörande kommod, badrumsskåp, högskåp, tvättmaskin samt wc.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett förråd, som är beläget i grannporten.

Enligt lägenhetsregistret är bostaden registrerad som 2 rum och kök och 51 kvm, men enl. mätbevis är den 52 kvm (58 kvm golvyta).

Det tillkommer en kostnad om f.n 476 kr/år. Detta avser framtida underhåll av lägenhetens nyinsatta takfönster.