BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg - Ursvik

Forskningsringen 81

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 6417
  • 2036
  • 1683
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress i populära Ursvik erbjuds nu en möjlighet att förvärva en nyproducerad 2:a med alla tänkbara bekvämligheter med optimal planlösning, stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp, rymlig balkong med bra föravaringsutrymmen.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick med ljusa ytskikt och flera stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter som välplanerade kvadratmeter, en genomgående hög standard och mycket bra förvaringsmöjligheter.

Vidare finner du rogivande rum med tidlösa färger och material, ett toppfräscht sällskapskök, ljust vardagsrum med utgång till rymlig balkong som under sommarhalvåret bjuder in till umgänge och blir ett extra utrymme, ett sovrum med anslutning till en klädkammare, ett helkaklat badrum med dusch och kombimaskin. Välkomnande hall och en stor klädkammare.

Här bor du bokstavligen nära till allt som Ursvik har att erbjuda, närservice, kommunikationer, grönområden, förskolor, skolor. Närheten till såväl city, natur, parker och gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Genomtänkt och modern arkitektur

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Bästa adress i Ursvik
- Rymlig balkong
- Nyproducerad lägenhet
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick
- Generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier
- Optimal planlösning
- En större och en mindre walk-in-closet
- Nära naturområden
- Goda förvaringsmöjligheter
- Diskmaskin, kombimaskin
- Utmärkta kommunikationer i området