BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Arvodesvägen 19

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 4355
  • 1417
  • 2004
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset bland trädtopparna finns denna fantastiskt fina gavel-2:a med underbar balkong i soligt söderläge. Helt insynsfritt med utsikt mot lummig grönska.

Lägenheten präglas av hög standard med stilrena materialval. Härligt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Charmigt kök med tidstypiska detaljer. Köket renoverades 2017 och har plats för matbord för 4-6 personer. Här finns generösa arbetsytor för den matlagningsintresserade. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin. Rymligt och rogivande sovrum med plats för både dubbelsäng och tillhörande möblering. Goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Genom vardagsrummet nås lägenhetens balkong i rakt söderläge med sol från morgon till sen eftermiddag. Badrummet stambyttes 2008 och har grå klinker och vitkaklade väggar. Utrustningen består av duschhörna med vikbara väggar, handfat, spegelskåp, wc, handdukstork, golvvärme och tvättmaskin. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förutom en fantastisk lägenhet är den dessutom belägen i en välskött förening som äger marken. Belåningsgraden ligger på låga 4712 kr/kvm och det finns ett par miljoner i kassan enligt årsredovisningen för 2020. Dessutom finns en hyresrätt kvar vilket innebär ett dolt kapital.

Varmt välkommen på visning!

- Högst upp i huset
- Gavellägenhet
- Fönster i tre väderstreck
- Toppskick med stilrena materialval
- Balkong med sol från morgon till sen eftermiddag
- Insynsskyddat läge
- Charmigt kök
- Goda förvaringsmöjligheter
- Badrum med tvättmaskin
- Vackra golv
- Stabil och lågt belånad förening
- Lugn återvändsgata
- Promenadavstånd till både t-bana Hägerstensåsen och Telefonplan
- Bussar till Liljeholmen