BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Långsjö

Skalbaggestigen 5F

  • 5 rum och kök
  • 110 kvm
  • Såld
  • 6245
  • 2883
  • 3219
Värdera din bostad

Beskrivning

Har du någon gång tänkt att ett välplanerat Brf-parhus skulle vara bra för familjen? Gärna med naturen och sjön runt knuten men samtidigt nära stan. Skalbaggestigen är en lugn återvändsgata mittemellan Långsjön och Älvsjöskogen, ja att det finns skog och vatten precis intill, det är minst sagt svårt att undgå. Här bor du lugnt och maximalt bekvämt i 2 1/2 plan med två badrum, ett extra allrum och en terrass på 18 kvm i västerläge. Ett vardagsrum och tre sovrum har ni också, så det är enkelt ordnat om du vill vara för dig själv en stund. Men ibland är det härligt att umgås och då kan jag rekommendera uppslutning i köket. Köket är centralt i detta parhus, i öppen planlösning med matplatsen och vardagsrummet. Här kan du stå vid spisen och samtidigt ha kontakt med soffliggaren några meter bort. Varför inte grilla något gott på terrassen och sedan duka upp buffén i köket? Låt ungarna springa av sig på tomten, medan du har full koll på både dem och falukorven i stekpannan. Det är inte helt självklart var vardagsrummet börjar. Det flyter ihop med matplats och kök på ett sömlöst vis. Rummet får maximalt ljust med många stora fönster. Det ger också möjlighet till många olika möbleringar. Ställ allt som det passar dig bäst. Matplatsen har tillräckligt gott om plats för dukning till ett ganska stort gäng gäster.

Entréplan är 44 kvm med en generös takhöjd om 2,7 m. Trappan till mellanplan är vitmålad. Mellanplan har tre ordentliga sovrum, badrum med badkar samt tvättstuga. Mellanplan är 44 kvm med samma generösa takhöjd om 2,7 m. Trappan fortsätter upp till vinden, som har panoramafönster samt takfönster för maximalt ljusinsläpp. Här kan du själv bestämma vad rummet skall användas som - sovrum, kontor, lekrum. Vinden har en boarea om 22 kvm, snedtak med 2,6 m i nock. Materialvalen är noga utvalda för att hålla över tid i både kvalitet och stil, med ljus (1-stav) ekparkett från Kährs på samtliga plan (även vinden), badrum och entréhall med granitkeramik från Bricmate, duschar och blandare från Tapwell, kök från Vedum samt vitvaror från Siemens.  Se mer detaljerad information om materialen i bifogade dokument.

Parhusen har rena linjer, sammanhållna former, tydliga volymer. Barnen kommer att ta det för givet; kompisar överallt, springet mellan husen. Gården är helt innesluten och det är bara dina grannar som kommer hit, ingen genomgång. Blåst och trafikljud isoleras smidigt bort. Ett boende där du inte kommer sakna villans sociala ytor och gästfrihet, men i ett lättskött och bekymmersfritt koncept. Alltid någon ute, alltid något att hitta på. Som förälder är det troligen precis det här du har sökt, när du tänker på dina barns bästa.

Här har ni dessutom nära skolor, förskolor och bra allmänna kommunikationer. Det är också nära till både trivsamma Långbro park och Långsjöbadet. Den aktive kan ta en löptur i det upplysta motionsspåret i Älvsjöskogen eller längs vattnet samtidigt som du har gångavstånd till badklippor och barnens egna lekplats. I området finns även populära Långbro Värdshus samt Michelinstjärna-prisade restaurangen Aloe.

Letar du efter ett boende med pondus både på längden och tvären, har du kommit rätt. Helt rätt, skulle jag vilja säga. Fem rum och kök, plus en altan, trädgård och två badrum. Inte illa för att ligga precis mitt i smeten. Här får ni alltså ett nybyggt hus i ett uppväxt och lummigt område - det är den perfekta idyllen om du frågar mig! Området är en välplacerad inkörsport till utflykt, rörelse och motion!

Kom på visning och titta närmare, du kommer inte att bli besviken!