BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Sundbyberg

Rosengatan 11

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 15709
  • 4908
  • 5881
Värdera din bostad

Beskrivning

** Möjlig 4:a - Centrala Sundbyberg ** 
Välkommen till denna mycket fina och hemtrevliga gavellägenhet med fönster i tre väderstreck, fungerande öppen spis och högt till tak. Lägenheten ligger i ett hus från år 1945 och bostaden har en modern och hemtrevlig layout med framträdande funkiskaraktärHär får man en stilren lägenhet med en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i kombination med lättillgängliga rum och högt till tak (2,70 m) skapar en ljus och mycket luftig atmosfär. Lägenheten har genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Här bor ni centralt omgiven av småstadspuls och grönska, samtidigt som du har Stockholm city bara några minuter bort. Runt hörnet når ni enkelt Sturegatan, Sundbyberg C och nybyggda Signalfabriken med dess affärer, restauranger och uteliv. Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbana.

Vacker gård 
På husets framsida finns en mysig och inbjudande gård. Här finns planteringar, buskar, träd, gräsytor och fina stenläggningar. Passa på att njuta av sommaren i skydd av en mysig pergola eller njut av solen med bara himlen som tak. Här finns även en fin lekplats för barnen med sandlåda och gunga.

Suterränghus
Huset är byggt i suterräng med 4 våningar mot Rosengatan och 5 våningar i gaveln som vetter mot Prästgårdsgatan. Denna lägenhet ligger i gavelläge mot Prästgårdsgatan över föreningens lokal.

Flexibilitet - 2 till 3 sovrum
Då lägenheten byggdes 1945 så var den planerad som en 4:a med vardagsrum, kök, två sovrum och en matsal eller jungfrukammare. För den som önskar ett extra rum så är det enkelt att återställa lägenheten likt ursprunglig planlösning som en funktionell 4:a (se ursprunglig planlösning).

Kök – Fokus på njutning & umgänge
Hemtrevligt kök med fokus på funktion och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av integrerad kyl, integrerad frys, integrerad diskmaskin, spishäll, spisfläkt, samt inbyggd ugn och micro. Vitt kakel ovan bänkytor i massiv ek ger köket det lilla extra. Bänkytan har extra djup om 70 cm vilket skapar bra med plats för att ha hushållsmaskinerna framme och tillgängliga. 

Vardagsrum – Underbar atmosfär
Fint vardagsrum med ljuvlig atmosfär som karaktäriseras av den vackra eldstaden. Rummet har bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för soffgrupp och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Trivsamt sovrum - Hörnrum med två fönster
Mycket trevligt och luftigt rum med fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats för både dubbelsäng och övrigt passande möblemang. För förvaring finns fristående garderober.

Rogivande sovrum
Rymligt rum med gott om plats för såväl en rejäl säng som för en arbetsplats och övrigt passande möblemang. För förvaring finns fristående garderober.

Stilrent badrum - med fönster
Påkostat badrum (renoverad 2015) med infrästa ledningar, helkaklade väggar och golvet belagt med fint klinkers. Badrummet är utrustat med golvvärme och badrumsutrustningen består av badkar, himmelsdusch, duschväggar i klarglas, toalett, handfat med underskåp samt handdukstork. I badrummet finns ett fint fönster som ger vackert ljusinsläpp.

Klädvård och förvaring
I direkt anslutning till badrummet finns nisch där man låtit installera både tvättmaskin (2021) och torktumlare under praktiskt bänkyta med förvaring ovan.

Gästtoalett
I anslutning till hallen finns en fin gästtoalett (renoverad 2017) med klinkergolv snyggt målade och tapetserade väggar. Här finns toalett och tvättställ.

Hall
Välkomnande möblerbar entréhall med snyggt stengolv i Terrazzo och gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Hallen öppnar upp lägenheten på ett fint sätt och man möts direkt av dess charm.

Dubbla förråd
Till lägenheten hör två förråd (3 + 2 kvm) och förråden ligger med mycket god tillgänglighet från bostaden.