BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fredhäll

Frödingsvägen 1

  • 2 rum och kök
  • 41.5 kvm
  • Såld
  • 3176
  • 1102
  • 3288
Värdera din bostad

Beskrivning

Med attraktivt och centralt läge i mysiga Fredhäll saluförs denna optimalt planerade 2:a med underbar balkong mot lugn och lummig innergård. Lägenheten är varsamt renoverad för att bevara och återskapa charm och kvaliteter från byggnadsåret 1933. Härligt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier. Dörrar och snickerier är renskrapade och återställda till original med beslag från Nacka byggnadsvård/byggfabriken. Original glasparti är renoverat och målat med linoljefärg. Även det vackra parkettgolvet i fiskbensmönster är i original och är nyligen slipat samt oljat.
Köket är specialritat och byggt på plats med luckor av valchromat och bänkskivor av naturligt linoleum. Köksgolvet består av victorian tiles med mönsterlagd fris. Kvalitetsvitvaror från bl. a. Bertazzoni, Siemens och Cylinda. Den maskinella utrustningen består av gasspis, elugn, kyl, frys och diskmaskin. 
Stort och luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Sovrummet rymmer dubbelsäng och tillhörande möblering. Från sovrummet nås lägenhetens härliga balkong som har morgon- och förmiddagssol. Goda förvaringsmöjligheter i rymliga, platsbyggda garderober. Ytterligare förvaring i stort vindsförråd som tillhör lägenheten.

Brf Fredhäll är en stor och stabil förening med god ekonomi och med de stora renoveringarna genomförda. Flera gemensamma utrymmen så som gym, bastu, coworking space och gästlägenheter. Här bor du ostört nära naturen inpå husknuten och en kort promenad från både vatten, parker, buss samt tunnelbanans gröna linje. En lägenhet som passar lika bra för såväl en person som för ett par!

Måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

- Låg avgift
- Högt upp i huset
- Balkong med morgon-/förmiddagssol
- Smakfullt renoverad
- Parkettgolv i fiskbensmönster
- Toppfräscht kök med inbyggda vitvaror
- Goda förvaringsmöjligheter
- Tillhörande vindsförråd
- Stor och stabil förening med de stora renoveringarna genomförda
- Bästa adress på Kungsholmens mest naturnära stadsdel
- Fredhälls badklippor precis runt hörnet
- Vackra promenadstråk längst Norr Mälarstrand
- Tennisbana i Fredhällsparken
- T-bana Kristineberg
- Flertalet busslinjer i närheten