BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Husabyvägen 17

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 3905
  • 861
  • 3506
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns möjligheten att förvärva denna superfina 2:a i absoluta toppskick på populär adress mitt i mysiga Aspudden. Här bor bor man i en nästintill skuldfri förening som äger sin mark och har låga avgifter.

Lägenheten präglas av hög standard med stilrena materialval. Vackert, nyslipat trägolv i ljus kulör. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en trevlig och social yta för stora middagar och mingel med vänner. Köket har bänkskiva i massivt trä och här finns generösa arbetsytor för den matlagningsintresserade. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin. 
Rymligt och rogivande sovrum med plats för både dubbelsäng och t.ex. arbetshörna. Goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Genom dubbeldörrar nås lägenhetens härliga balkong i rakt söderläge med sol från morgon till kväll. Badrummet stambyttes 2002 och har ljusgrått kliniker och vitkaklade väggar. Utrustningen består av duschhörna med vikbara väggar, handfat, spegelskåp, wc, handdukstork och golvvärme. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Varmt välkommen på visning!

- Stor balkong i soligt söderläge
- Stilrena materialval
- Låg avgift
- Högt läge
- Fräscha ytskikt
- Vackra trägolv
- Öppen planlösning
- Helkaklat badrum
- Goda förvaringsmöjligheter
- Tillhörande källarförråd
- Säkerhetsdörr
- Lågt belånad förening som äger sin mark
- Bästa adress i populära Aspudden