BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sollentuna

Lindvägen 4B

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • 1.890.000 kr Utgångspris
  • 4220
  • 316
  • 2268
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett modernt och bekvämt boende i mysiga Norrviken i Sollentuna intill trevliga villaområden och nära härliga grönområden, vatten och bra kommunikationer. Här bor du på övre plan med egen ingång, optimalt planerad 1:a, nyproducerad 2017 med alla tänkbara bekvämligheter och en härlig balkong i bästa söderläge. Lägenheten går enkelt att göra om till en 2 rok.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick med delvis öppen planlösning, fräscha  ytskikt och stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Här finner du ett rymligt vardagsrum med tidlösa färger och material som skapar ett luftigt intryck med plats för både umgänge och matplats. Vidare finner du ett toppfint sällskapskök, praktisk sovalkov, helkaklat badrum med tvättmaskin och dusch. Bra förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober i hallen.

I närheten finner du utmärkta kommunikationer med pendeltåg och bussar.  Norrvikens glittrande vatten når du på kort promenad. Härliga Södra Törnskogens naturreservat finns också i området med fina motionsspår och skog. Norrvikens centrum med mataffär och restauranger finner du vid Norrvikens pendeltågsstation på bekvämt avstånd.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Bästa adress i Norrviken
- Nyproducerad lägenhet 2017
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp
- Möjlighet att enkelt göra om till 2 rok
- Goda förvaringsmöjligheter
- Diskmaskin, tvättmaskin, micro
- Utmärkta kommunikationer med pendeltåg och bussar?- Norrvikens glittrande vatten runt hörnet?- I området finner du Södra Törnskogens naturreservat

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök . Våningsplan 2/2. Lägenhetsnummer 1103. Föreningen Brf Norrvillan 1.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 1.890.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 2 392 kr (Värme, Vatten, kabel-TV (grundutbud) ingår). Andel i föreningen är 6.38 %.

Driftskostnad

Totalt 330 kr/mån (3 960 kr/år) varav El 180 kr/mån, Försäkring 150 kr/mån. Driftkostnaderna för el och försäkring är uppskattade. .

Byggnadsår
2017

Föreningen
Brf Norrvillan 1 registrerades hos Bolagsverket 2016-07-06 och äger fastigheten Ejden 5 och 19. Föreningen består av 13 st lägenheter med bostadsrätt i två fristående byggnader samt ett Attefalls hus. Föreningens adresser är Lindvägen 4 och 6.

Gemensamma utrymmen
Cykelparkering, gräsytor, parkeringsplats, soputrymme

TV- och internetanslutning
Fiber via Sollentuna Stadsnät.

Bilplats
Det finns 10 st parkeringsplatser, 350kr/mån samt 2 gästparkeringar.

Mark
Föreningen äger marken

Avgiftsförändring
Föreningen kommer eventuellt höja avgiften jan 2022 med 95 kr/mån.

Ägande
Juridisk person godkänns ej. Delat ägande är ok.

Överlåtelseavgift
1 163 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
465 kr.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.