BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Torsgatan 27

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 3651
  • 434
  • 2388
Värdera din bostad

Beskrivning

** Möjlig 3:a - Granne med Vasaparken **
Arkitektritad lägenhet med lyxiga materialval, vattenburen golvvärme i hela bostaden och egen utgång till innergården. Indraget kabelsystem för högtalare i alla rum och vackra gedigna trägolv (vitpigmenterad ask) som är genomgående för hela bostaden. Här bor man i ett Stockholms populäraste områden - Granne med Vasaparken och ett par hundra meter från vimlet vid Rörstrandsgatan. Lägenheten som ligger mot lugn och mysig innergård har vackra spröjsade fönster med spanjoletter vilket ger hemmet extra karaktär. Ett boende att trivas i året runt i ett underbart område som verkligen andas genuint restaurang och cafékultur.

Generellt om lägenheten

Flexibilitet – Som 3 rok
Vardagsrummets utformning möjliggör att lägenheten på ett mycket enkelt sätt kan göras om till en bra och funktionell 3:a med två separata sovrum (se streckad vägg på planskissen).

Påkostat kök - Njutning och umgänge
Toppfräscht kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av kyl/frys side-by-side (2020), helintegrerad diskmaskin (2019), induktionshäll (2019), spisfläkt, vinkyl samt inbyggd micro och ugn i högskåp. I köket finns även en köksö som inbjuder till skönt häng. 

Representativt vardagsrum
Representativt vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av accessen till gården och kontakten med köket. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Egen utgång till gården - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Ett perfekt läge att luta sig tillbaka med kaffekoppen och njuta av sommaren.

Matplats/sovrum
I anslutning till vardagsrummet finns ett matrum med plats för 6 personer. Här kan man även på ett enkelt sätt inreda så att man erhåller ett extra sovrum.

Sovrum med Walk-in-closet
Mysigt sovrum med en lyxig känsla som förstärks av dess rymliga walk-in-closet. I sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang.

Stilfullt badrum
Mycket stilfullt badrum där grått och brunt kakel klär väggarna samt grå klinker pryder golvet. Badrumsutrustningen består av vägghängd toalett, tvättställ med kommod, spegelskåp, tvättmaskin samt dusch och en stor takdusch.

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr och kodlås.

Vinds- & källarförråd
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 2 kvm samt ett vindsförråd om ca 5 kvm.

Övrigt
Samtliga takspottar är LED.