BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Folkskolegatan 3, 4 tr

  • 1 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 4870
  • 312
  • 1870
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva ett fantastiskt fint och ljust cityboende högt upp i vacker 30-tals fastighet på bästa adress, mellan glödheta Hornstull och natursköna Långholmen. Lugnt läge mot återvändsgata. Spegeldörrar, vackra trägolv och stora spröjsade fönster med fina fönsterbeslag har genomlevt bostaden och ger den en mycket fin karaktär.

Hall
Väl inne i lägenheten möts du av ett vackert trägolv och en inbjudande känsla med ljusa väggar och högt i tak. Det finns en hatthylla för avhängning av ytterkläder.

Inre hall
Vidare kommer man in i en inre möblerbar hall, som ligger centralt i lägenheten. Härifrån nås kök, vardagsrum och badrum. Den inre hallen kan med fördel nyttjas som arbetsplats eller för ytterligare förvaring. En del grannar har flyttat köket hit och med det fått ett separat sovrum. Detta kräver tillstånd från styrelsen. 

Vardagsrum
Vardagsrummet är möbleringsvänligt där både säng och soffa ryms utan problem. Genom det vackra spröjsade fönstret skiner ljuset in över vitmålade väggar och vacker fiskbensparkett i original från byggåret. Det finns en garderob för förvaring i vardagsrummet.

Kök
Rakt fram från den inre hallen ligger köket med bevarade detaljer - en fröjd för ögat! Effektiv skåpsinredning som slukar mycket. Gedigen arbetsbänk av trä inbjuder till matlagningssällskap. Utrustningen består av gasspis, elugn och köksfläkt.  Kyl och frys är placerade under bänkskivan av trä, vilket frigör arbetsyta. Matplats för mysiga middagar med nära och kära.

Badrum
Badrummet som ligger i angränsning till den inre hallen har vitkaklade väggar och ljust klinkers. Det finns dusch, handfat, badrumsskåp, tvättmaskin och wc.