BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stadshagen - Kungsholmen

Warfvinges väg 23

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 5877
  • 882
  • 4794
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett unikt och modernt boende på Kungsholmen med populära Hornsbergs Strand som närmaste granne. Här erbjuds en nyproducerad (2015) 2:a med mycket låg avgift optimal planlösning, fönsterpartier från golv till tak och rymlig balkong i söderläge.

Väl inne i lägenheten möts du omgående av en inbjudande och härlig känsla med fantastiskt ljusinsläpp från stora panoramafönster. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är hjärtat i lägenhet och skapar ett luftigt och trivsamt utrymme. Köket är fullt utrustat med perfekt yta för matplats. Mysigt vardagsrum som leder ut till en rymliga balkongen där man med glädje kan tillbringa ljumma sommarkvällar i gott sällskap. Vidare finns ett rogivande och harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i inbyggda skjutdörrsgarderober. I entrén finner du bra förvaringsmöjligheter med anslutning till ett helkaklat badrum med spotlights, dusch och kombimaskin.

Här bor du bokstavligen nära till allt man kan önska; shopping, närservice, restauranger, kommunikationer, vatten, grönområden, förskolor, skolor. Närheten till såväl city, natur, parker och vatten gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Stabil och välskött förening. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Toppfint och modernt boende
- Panoramafönster
- Mycket låg avgift
- Rymlig balkong i söderläge
- Härligt ljusinsläpp
- Öppen planlösning
- Elektriska markiser
- Bra förvaringsmöjligheter
- Välskött fastighet
- Stabil Brf
- Nära både grönska, vatten och storstadens myller
- Utmärkta kommunikationer med T bana blå linje och bussar runt hörnet
- Lindhagens Galleria med bla Ica Maxi ett stenkast bort