BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Reimersholme

Anders Reimers väg 4

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 7565
  • 251
  • 3538
Värdera din bostad

Beskrivning

Med första parkett mot idylliska Pålsundet ligger denna smakfulla och verkligen perfekt planerade 2:a. Bostaden är belägen i ostört läge på natursköna Reimersholme som erbjuder unikt skärgårdsboende mitt i stan. Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp från föreningens egen badbrygga utanför porten. Omgivningen är en grönskande oas med båtbryggor och badstränder med direkt närhet till Bergsunds Strand och Hornstull med sitt rika utbud av restauranger, butiker samt tunnelbana. 

Bostaden har mycket välplanerad layout med generösa sällskapsytor i öppen planlösning, rymligt sovrum och optimala förvaringsytor. Härtill finns stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och magiskt sjöutsikt över Pålsundet och dess underbara omgivning. Lägenheten har en härlig balans mellan nytt och bevarad 40-tals charm. Kök och badrum är stilfullt renoverade och originaldetaljer som parkettgolv/trägolv, dörrar och hallgarderober ger bostaden extra karaktär. Sobra färgval på väggarna med inslag av vackra tapeter, allt noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

Stabil och välskött HSB förening som erbjuder medlemmar flera härliga gemensamhetsutrymmen såsom egen badbrygga, bastu, roddbåt, hobbyrum, fotorum, gästlägenheter, festlokal mm. Föreningen har många stora renoveringar gjorda och har god ekonomi.

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande
Välkomnande hall med praktiskt kalkstensgolv och goda avhängningsytor för både jackor och skor direkt innanför dörren. Bra förvaring av ytterkläder finns även via två rymliga inbyggda garderober med överskåp. I anslutning till hallen och vardagsrummet finns även tillgång till ytterligare förvaringytor via en stor garderobsvägg med skjutbara dörrar. Här ryms säsongens alla kläder. 

Vardagsrum – Magsikt utsikt
Vardagsrum karaktäriseras av generösa fönster som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar fri utsikt över Pålsundet. Rummet har bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp och matbord som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt och stilrent kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en köksö med 2-3 sittplatser och öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda förvaringsytor bakom vita luckor och tilltagna arbetsytor i granit. Köksutrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn samt integrerad kyl, frys och diskmaskin.  

Sovrum – Rogivande med sjöutsikt 
Ligger med ostört läge mot Pålsundet. Här finns ett stort fönsterparti som ger ljusinsläpp och bedårande sjöutsikt. Rummet har plats för en säng och arbetshörna. 

Badrum & WC   Smakfull och påkostat
Snyggt helkaklat badrum med ljusa färgval och golvvärme. Väggarna är kaklade i vitt och på golvet ligger en mörkt klinker som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrummet är välutrustat med wc, himladusch, kommod och badrumsskåp

Källarförråd
Till bostaden medföljer två källarförråd om cirka 4 respektive 1 kvm.