BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Korintvägen 11

  • 1.5 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 4266
  • 991
  • 1994
Värdera din bostad

Beskrivning

Hall – inbjudande
Välkomnande hall med vitmålade väggar och parkettgolv av ek. Bra förvaring via en hatthylla och inte mindre än fyra garderober. I anslutning till hallen ligger badrummet.

Vardagsrum och kök – focus på umgänge
Vidare kommer man in i köket där den öppna planlösningen till vardagsrummet skapar en luftig sällskapsyta. Det blir en naturlig samlingsplats för såväl den lilla familjen som den stora bekantskapskretsen. Man har kontakt mellan köket och vardagsrummets sittgrupp, men varje del är likafullt sin egen värld. Omgivande väggar är vitmålade med en grå fondvägg och på golvet ligger ekparkett. I det välplanerade köket är arbetsytorna väl tilltagna. Utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll med tillhörande ugn samt spisfläkt. Ovanför arbetsbänken sitter ljusgrått kakel. Gott om förvaring i köksskåpen som har vita luckor. Matplatsen går att utöka i takt med storleken på kalaset. Hit lockas många nära och kära till härliga middagar med samtal som aldrig vill ta slut. Från köket når man även lägenhetens mysiga balkong, där man sommartid kan skönja solnedgången bakom trädtopparna. 

Balkong – större än normalt
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På balkongen finns plats för bord och stolar. Här finns också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjud in till mysigt häng på kvällen i goda vänners lag. Balkongen vetter mot norr och sommartid kan man skönja solnedgången bakom trädtopparna. 

Sovalkov – kan enkelt göras om till ett sovrum,
Lägenheten har en bra sovalkov. Med enkla medel går det att göra om alkoven till ett sovrum med plats för dubbelsäng. För förvaring finns tre garderober och ett linneskåp. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. 

Badrum – med tvättmaskin/tumlare
Rymligt och mycket fräscht badrum med vitkalkade väggar och mörkgrått klinkergolv med tillhörande golvvärme. Det finns dusch, handdukstork, handfat och badrumsskåp. Det finns även en tvättmaskin och en torktumlare som är placerad under en praktisk arbetsbänk.