BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 2

  • 4 rum och kök
  • 95.5 kvm
  • Såld
  • 7995
  • 1039
  • 9598
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset med magisk mildvid fri utsikt över Stockholm. Bostaden ligger med ostört läge och har perfekt planerade ytor med både gavelläge och stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar fri utsikt över Stockholm och så långt ögat når. Här finns även utgång till en stor solig balkong med skjutbar inglasning som förlänger balkongens säsong ytterligare. 

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna i delvis öppen planlösning och de tre stora sovrummen. Generösa fönsterytor i gavelläge i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär, helt utan insyn. Här finns även två välutrustade badrum, både med dusch och badkar. Bostaden har genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata med lekytor utan porten. 

Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger på andra sidan vägen. Utanför porten finns även en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt med ljusa väggar. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder bra förvaringsytor via en rymlig garderob med skjutdörrar i spegel.                 

Hemtrevligt kök  – Plats för stora sällskap
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda arbetsytor via en vacker granitskiva och en praktisk rostfri diskbänk med blått kakel ovanför. Goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåp. Köksutrustningen består av hel kyl och frys, induktionshäll, diskmaskin samt inbyggd varmlufts- och mikrovågsugn. Mesta utbytt och uppdaterat 2019-2020. Här finns matplats för det stora sällskapet med fri utsikt via stora fönsterpartier med gavelläge.    

Balkong  Sommarens räddning
Från vardagsrummet når man en stor balkong som har makalös utsikt. Här kan med fördel njuta av sommaren ostört på första parkett och blicka ut över Stockholm med flertal kända landmärken i blickfånget. Här finns även skjutbara glaspartier som med fördel gör att man kan njuta av balkongen året om. 

Vardagsrum – Fokus på umgänge
Stort vardagsrum som karaktäriseras av generösa fönster i gavelläge och erbjuder underbar utsikt över stans takåsar. 
Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Sovrum 1 – Stort och rogivande
Stor sovrum med plats för såväl dubbelsäng. Rummet ligger med ostört läge och har fri utsikt över takåsar, utan insyn. Förvaringen är den bästa med rymliga garderober och en stor klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. 

Sovrum 2 – Lugnt och ostört läge
Rymmer även det med dubbelsäng och arbetshörna. Rummet har härligt ljusinsläpp och helt utan insyn.   

Sovrum 3 –  Rymligt med balkong
Perfekt som barnrum eller kontor. Här finns vackert nyinlagt parkettgolv. Rummet har utgång till en mindre balkong som erbjuder fri utsikt och sol hela dagen. 

Badrum 1 - Stilfullt & välutrustat
Tilltalande badrum med väggar i vitt och på golvet ligger ett passande klinkergolv med golvvärme  som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrummet är utrustat med badkar, handdukstork, wc, kommod, spegelskåp, samt tvättmaskin med kombinerad torktumlare (2019) med praktisk bänkskiva och överskåp ovanför.  

Badrum 2- Praktiskt & bekvämt
Ligger intill hallen. Vita kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork och himladusch med duschvägg. 

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket rymligt källarförråd.