BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskededalen / Gamla Enskede

Kyrkogårdsvägen 67

  • 1 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 3334
  • 356
  • 2507
Värdera din bostad

Beskrivning

Håll i dig, för här är intrycken starka redan innan du kommer in och när jag såg lägenheten för första gången var min reaktion: Wow! Detta kan vara Enskedes kanske mysigaste lägenhet med ett av stadsdelens allra bästa lägen! Här finner ni ett vackert hem perfekt som förstalägenhet, för dig som pluggar eller jobbar. Det är svårt att hitta en lägenhet som är bättre planerad än den här - även en 1:a kan leverera livskvalitet i alla dimensioner. Att bo två här går också alldeles utmärkt. Toppläget i huset understryks av vackra spröjsade fönster, som bjuder in såväl härligt dagsljus som kvällens stjärnhimmel.

Här har du dessutom redan någon som gjort renoveringen åt dig så att du kan flytta in direkt och njuta av den där känslan direkt från första sekund. Hur livet gestaltade sig för dem som bodde här för snart hundra år sedan, kan vi bara fantisera om. Men det går lätt att se sitt eget liv flytta in på dessa kvadratmetrar. Det finns liksom inget som tar emot. Förvaringen är ombesörjd och alla ytor är väl optimerade och gammalt och nytt kombineras på ett föredömligt vis.

Lika naturligt att gå både till vänster in i köket som höger till allrummet. Köket är nyrenoverat och har gott om förvaringsmöjligheter samt diskmaskin. Här har det säkert funnits en vedspis förr, men nu är det ett modernt kök som hittat in. Allt var inte bättre förr. Vid matplatsen dukar du enkelt upp för fyra personer men om du vill utöka gästlistan är det givetvis inga problem. Utsikten från det härligt stora köksfönstret över trädgård och villaidyll måste man ju också bara älska!

Lite knirr, lite knarr - det gamla originalgolvet är i fin form, ljust och nyligen behandlat. Ljuset faller in som det gjort i säkert hundra år dessutom. Mys på högsta nivå! Möblera sparsamt för att kunna njuta av golvet så mycket det går, även om rummet är tillräckligt stort för att rymma både sovdel och umgängesytor. Här finns även en rymlig garderob som rymmer det ena och det andra. Genomgående bevarade originaldetaljer såsom dörrar, lister och djupa fönsternischer triggar verkligen fantasin och här kan du använda din kreativitet på många olika sätt. Oavsett så kan du räkna med en god natts sömn i ett tyst, lugnt och mysigt villaområde. Planlösningen är luftig och allting hänger liksom ihop - ursnyggt! Badrummet är lagom stort och hallen är inbjudande. Hur mysigt är inte detta?! Och så sommarens lilla ess i rockärmen, innergården.  Visst kan det vara mysigt att slappa i solen hemmavid också ibland?

Till lägenheten hör två rymliga förråd.

Summa summarum, välkommen hem till ett modernt litet bo i ett av Enskedes absolut finaste kvarter. Sa jag att allt är jättefint?!


Varmt välkommen på visning!