BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen - Hägersten

Tellusborgsvägen 64

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 4391
  • 355
  • 2693
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett fantastiskt och ett ytterst välplanerat boende i eftertraktade Midsommarkransen. Här bor du i en modernt renoverad 2:a med härlig balkong i soligt söderläge

Här bor man i en föreningen med mycket låg belåning på eftertraktad adress intill gröna Svandammsparken ett stenkast från med närhet till grönska och ett rikt utbud av cafeér, restauranger samt utmärkta kommunikationer.

Väl inne i lägenhet möts du av en luftig och inbjudande känsla med generös takhöjd, stora fönsterpartier med bra ljusinsläpp som tillsammans med den öppna planlösningen ger en rymd och atmosfär att trivas i.

Vidare finner du en inbjudande hall med avhängningsmöjligheter, helkaklat badrum, rogivande sovrum mot innergård med bra förvaring, rymligt vardagsrum med utgång till mysig balkong. Ljust och modernt kök med två stora fönster utrustat med kyl/frys, ugn, spishäll, diskmaskin och plats för större sällskap.

Lägenheten kan även planeras om till en 3 rok. se förslag/inspiration i alternativ planskiss. Obs! En eventuell ombyggnation bör alltid utredas av behörig fackman och eventuellt söka godkännande hos Brf samt berörd myndighet vid behov.

Välskött förening med låg belåning

Varmt välkommen på visning!

- Modernt renoverad
- Härlig balkong i söderläge
- Välskött förening med låg belåning
- Generös takhöjd
- Stora fönsterpartier
- Eftertraktat område vid Midsommarkransen
- Perfekt läge precis vid gröna Svandsammsparken
- Nära till kommunikationer samt all tänkbar service