BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hallonbergen

Lötsjövägen 85

  • 2 rum och kök
  • 54.5 kvm
  • Såld
  • 7071
  • 1607
  • 3189
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet med stor och trivsam uteplats i eftertraktat västerläge med gräsytor och gångväg utanför. Här bor du i en mysig 2:a i populära Sundbyberg intill både natur, vatten och rekreationsområden med city på bekvämt avstånd.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier som tillsammans med goda sällskapsytor skapar ett trivsamt boende. Här finner du en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket utrustat med diskmaskin, kyl/frys, fläkt och spis/ugn. Ett rymligt vardagsrum med gott om plats. Härifrån når du den härliga uteplatsen i västerläge som bjuder in till umgänge under sköna sommardagar och kvällar. Ett rogivande sovrum med anslutning till en praktisk klädkammare. Välkomnande hall intill badrum utrustat med tvättmaskin, badkar och wc. Uteplatsen

Hallonbergen är en del av Sundbyberg och här bor man nära grönområden, Lötsjön och Råstasjön, fina promenadstråk, träningsspår, utegym, fotbollsplan m.m. Hallonbergens Centrum finner du inom kort promenadavstånd med all tänkbar service, idrottshall, matbutik, restauranger, apotek och vårdcentral. Utmärkta kommunikationer finns i området med bla tunnelbana till Stockholm C inom 13 minuter samt buss 506 som tar dig till Sundbyberg centrum. Från Sundbyberg C finns pendeltåg, flertalet bussar och tvärbana som tar dig vidare till Stockholm central, Sollentuna, Vällingby m.m Med bil tar du dig snabbt ut till Enköpingsvägen (gamla E18) vidare till E4 och E18.

Stabil och bra förening med god ekonomi.

Välkommen på visning!


- Stor och trivsam uteplats i eftertraktat västerläge
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Flertalet fönsterpartier för härligt ljusinsläpp
- Fina ytskikt
- Utmärkta kommunikationer
- Välplanerad
- Praktisk klädkammare
- Nära grönområden och vatten
- Hushålls el ingår i avgiften