BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Kronobergsgatan 22

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 8617
  • 3990
  • 5372
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett fantastiskt boende på bästa adress intill populära Kungsholms Strand med vatten och strandpromenad utanför porten. Här bor du i en vacker sekelskiftesfastighet anno 1911 med optimal planlösning, generös takhöjd med egen uteplats mot mysig och lugn innergård.

Väl inne i lägenheten möts du omgående av underbart luftig och exklusiv känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du renoverade ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer, djupa fönsternischer och spröjs. Planlösningen är mycket väldisponerad med generös takhöjd som skapar en härlig rymd genom hela lägenheten.

Vidare finns en välkomnande hall med bra förvaring. Fullt utrustat kök med integrerad kyl/frys, fläkt, diskmaskin, gasspis, ugn samt infälld micro. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utrymme för såväl matplats och trivselmöbler med anslutning till uteplats mot lugn innergård vilket sommartid förlänger sällskapsytan ytterligare. Ett rymligt sovrum med walk-in-closet gör att bostaden lämpar sig väl för både paret och singeln med högt ställda krav.

Exklusivt renoverad med en unik känsla för detaljer och en väl genomtänkt helhet som tillsammans med den generösa takhöjden och de stora fönsterpartierna gör detta till ett ytterst trivsamt och unikt boende.

Stabil förening med mycket god ekonomi och lågt belånad. Föreningen planerar att genomföra ett stambyte under våren och har även gjort en förstudie om försäljning av råvindar.

Bostadens närområde har ett rikt och blandat utbud av alla slags nöjen. Här finner du all tänkbar service en innerstadsboende kan önska. På gatorna kring lägenheten och i populära Västermalmsgallerian finner du bl.a. välsorterade mataffärer, bra shopping, caféer och konditorier, flertalet bra restauranger och gym. Skulle man mot all förmodan sakna något finns både City och Vasastans utbud en kort promenad bort.

Varmt välkommen på visning!

- Arkitektritad och totalrenoverad till toppskick 2013
- Vacker sekelskiftesfastighet anno 1911
- Eftertraktat läge intill Fridhemsplan och Kungsholms Strand
- Optimal planlösning
- Låg avgift och väldigt lågt belånad förening
- Genomgående charmiga sekelskiftesattribut
- Rymligt och rogivande sovrum
- Exklusivt kök och badrum
- Generös takhöjd
- Trivsam uteplats mot lugn innergård
- Vitbehandlade furugolv
- Vackra ljusinsläpp genom stora fönsterpartier
- Walk in closet
- Ett stenkast från Kronobergsparken och S:t Eriksplan
- T-bana Fridhemsplan inom kort promenad