BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gubbängen

Dörrvägen 6

  • 3 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 4181
  • 973
  • 3120
Värdera din bostad

Beskrivning

Är du ute efter ett smidigt, enkelt och bekvämt liv? Ta då en närmare titt på den här trevliga hörnlägenheten belägen högt upp i huset! Närmare kommunikationer, naturen än de flesta andra och bortskämt nära till allt praktiskt du kan behöva i vardagen.

Välkommen upp på 2,5tr ! Här är en entré som verkligen säger välkommen, ja, precis så känns det här. När vi gått några steg in i lägenheten skiner solen in. Av alla accessoarer i ditt hem kommer alltid ljuset vara viktigast, och här kommer du ha gott om den varan, eftersom du har fritt flöde rätt igenom lägenheten. De är som sagt de små detaljerna som gör skillnad. Här får ni en luftig upplevelse i alla avseenden. Köket är fantastiskt fint med en matplats där familjen kan mötas, stötas och blötas, och prata om allt som hänt stora och små under dagen. Men det går såklart att skämma bort sig även om man är ensam hemma.
Vardagsrummet är som gjort för att beta av Netflix-säsonger på löpande band. Och Idol-feber på fredagar, så klart. Skulle det bli för mycket sol får du gardera dig med skira gardiner så att inte tv-bilden störs.
Från varadgsrummet finns också u
tgång till en stor härlig balkong med chans till härliga soltimmar. Här får du plats med både växter, bord och stolar.
Lägenheten erbjuder två sovrum i bra storlek att välja på. Sovrummet bakom köket är rymligt och det finns gott om plats för mjuka mattor och svänga-runt-och-prova-kläder. Ett sovrum med perfekt plats för det viktigaste: dubbelsängen. Och om du mäter ser du att även en 160 cm säng får plats med marginal. Som arbetsrum och hemmakontor är det svårt att tänka sig något vackrare. Men här finns det dock risk för att utsikten distraherar. Gott om förvaring i flera garderober.

Det andra sovrummet är även det rymligt och har ett stort fönster fritt från insyn. Den som är liten och leksugen har alla möjligheter, det är stort nog för både kullerbyttor och pysselplats. Har du som absolut krav att kunna sova med öppet fönster på sommaren utan att bli störd, så har du kommit helt rätt.

Inte mycket att tillägga, bilderna säger det mesta. Badrummet är utrustat med badrumsskåp, wc samt dusch.Här finns också ett praktiskt vädringsfönster som släpper in dagsljus.