BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad

Båtbyggargatan 48, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • Såld
  • 9285
  • 1190
  • 5811
Värdera din bostad

Beskrivning

Fin fyra med gott om förvaring i bra läge nära kommunikationer och natur.

Härlig balkong i söderläge mot den lummiga innergården. Sista balkongen, så här sitter du privat utan att någon går förbi. Här rymms en ordentlig soffgrupp och blomlådor.

Rymlig hall med praktiskt klinkergolv här finns plats för avhängning via hatthylla. I anslutning till hall når ni ett rum som idag är inredd som sovrum med dubbelsäng går även att nyttja som arbetsrum eller klädkammare. Från vardagsrummet når ni det fräscha och stilrena badrummet med klinker, kakel och golvvärme. Välutrustat med tvättmaskin/torktumlare, fin granitskiva med stor spegel vid handfatet. Här finns även badkar och WC.

Stilrent kök och matplats med otroligt ljusinsläpp. Köket vetter mot föreningens lugna innergård. Köket är fräscht med luckor och skåp i bra skick och allt är fullt utrustat med ny bänkskiva, diskho, blandare, varmluftsugn, induktion, mikro samt diskmaskin, fullstort kyl och frys.

Det stora sovrummet har perfekt plats för dubbelsäng, sängbord, extra byrå eller annat möblemang. Stort härligt fönster som ger ett fint ljusinsläpp med sjöglimt mot Hammarby Sjö. I anslutning till det stora sovrummet och vardagsrummet finner ni sovrum nummer tre med gott om plats för säng, skrivbord och annat möblemang. Mellan dessa två rum hittar ni ett trevligt vardagsrum med burspråk perfekt med plats för soffa, tv och läshörna.

Till lägenheten ingår det nyttjanderätten till ett källarförråd.

Ca 60 m till tvärbanehållplats Sickla Udde och ca 75 m till Nackareservatet, Ekbacken.

Bostaden är enligt utdrag ur lägenhetsförteckningen en 2 rum och kök.