BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Bäckaskiftsvägen 46

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 379
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset på Bäckaskiftsvägen 46 finns denna superfina lägenhet med sol från förmiddag till kväll på balkongen. Jag lovar, ni kommer att gilla detta! Här erbjuds ni det mesta som kan önskas - Det är kärlek vid första ögonkastet! Vardagslyx som smittar av sig både en grå januaridag och en krispig majmorgon. Den genomgående planlösningen med fönster åt tre väderstreck samt det fria läget gör att lägenheten upplevs oerhört ljus. Vardagsrummet är en enda stor yta för trevliga stunder med nära och kära. Möblera som nu, eller byt soffan mot två snygga fåtöljer. Möjligheterna är många. Och när släkten kommer på besök kan ni duka upp med extra bord utan att behöva trängas alls. Från vardagsrummet når ni balkongen. Här går det att avnjuta ljumma sommarkvällar på bästa sätt! Hit vill vi bjuda hem gäster, äta gott och höja glaset till både kvällens första och sista skål på balkongen! Tack vare höjdläget behöver du aldrig bekymra dig över att något ska skugga. I det fina originalköket har tiden både stått still och tagit ett språng. Själva layouten är den samma som när huset byggdes, och du känner garanterat igen de tidstypiska skåpen. Perfekt kök för ett runt bord där du sitter fyra-sex personer till vardags om det behövs. Sovrummet är så stort att det går att kombinera med både arbetsplats och säng. Badrummet är stambytt och renoverat i neutrala färger.


Stor stabil förening där bredband, Kabel-Tv ingår i avgiften. Innergården genomsyras av ett välkommet lugn och sommartid grönskar gården med blomstrande planteringar och prydliga rabatter.

Här bor ni på ett av Sturebys bästa lägen med mindre än 5 minuters promenad till T-banan, 15 minuter in till stan och nära Hemskogen där du har både motionsslingor och promenadstråk. Pizzeria, minilivs samt Café finns på bara några minuters promenad bort. Mycket välskött förening där de erbjuder generösa utomhusytor med lekplats för barnen, grillplats, boulebana och odlingslotter för sina medlemmar. Föreningen har ett gym och en bastu i hus 54-58 som föreningens medlemmar kan nyttja. Utöver detta tillhandahåller föreningen sina medlemmar en topprenoverad gemensamhetslokal med kök, långbord med tillhörande stolar samt stor tv med spelkonsol.

Varmt välkomna på visning!