BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Bjurholmsgatan 16, 7 tr

  • 4 rum och kök
  • 87.5 kvm
  • Såld
  • 6647
  • 2579
  • 7540
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna yteffektiva lägenhet, belägen högt upp i huset. Helt utan insyn med stora fönsterpartier som bidrar till mycket bra ljusinsläpp. Utsikten över Vitabergen, Sofia kyrka och alla takåsarna är hänförande. Helkaklat badrum, separat gäst-wc och inglasad balkong. Fastigheten som är helrenoverad har ett suveränt läge på Söder.

Hall – inbjudande
Via en säkerhetsdörr välkomnas du till denna lägenhet på ett mycket trevligt sätt. Det finns gott om plats för förvaring av ytterkläder via en garderob med skjutdörrar. Det finns även plats för en hatthylla precis vid entrén om så önskas. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger vackert såväl som praktisk marmor som sedan övergår till eklaminat.

Toalett - för gäster
I angränsning till kapprummet ligger en separat gästtoalett med wc, handfat och badrumsskåp. Omgivande väggar är vitkalkade och på golvet ligger ljusgrått klinker.

Sovrum - det största
Direkt till vänster om entrén ligger bostadens största sovrum, som rymmer dubbelsäng och nattduksbord. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger laminat.

Sovrum - eller arbetsrum
Vägg i vägg ligger det andra sovrummet. Lite mindre men väldigt yteffektivt. Laminatgolv och vitmålade väggar. Precis utanför sovrummet finns en garderobsvägg med skjutdörrar samt en bra klädkammare.

Badrum - med tvättmaskin
Längre in i hallen ligger badrummet med vita helkaklade väggar och matchande ljusgrått klinkergolv. Det finns dusch med vikväggar, handfat, badrumsskåp, tvättmaskin och wc.

Vardagsrum - underbar atmosfär
Vidare kommer till det stora vardagsrummet som karaktäriseras av vackra linjer och generösa fönsterpartier. Ljuset fullkomligt flödar in över vitmålade väggar och ekparkettgolvet som är i original. Det finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. 

Matrum - eller ett tredje sovrum
Matsalen är som en förlängning av vardagsrummet. Tillsammans blir rummen en naturlig samlingsplats för såväl den lilla familjen som den stora bekantskapskretsen. Man har kontakt mellan matrummet och vardagsrummets sittgrupp, men varje del är likafullt sin egen värld. Vitmålade väggar och ekparkettgolvet i original (liten skada i parketten finns under mattan). Här kan man enkelt skapa ett tredje sovrum om behovet finns.

Kök - med gott om arbetsytor
Praktiskt kök med gott om köksskåp samt generösa arbetsbänkar som inbjuder till matlagningssällskap. Utrustningen består av spishäll, kolfilterfläkt, diskmaskin, ugn, micro samt kyl/frys. Det gråa kaklet ger en fin kontrast mot köksuckorna av björk. Matplats för ca 4 personer.

Balkong - suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Vad kan vara med rogivande än en kopp kaffe på balkongen i syd? Dessutom förlängs säsongen tack vare att balkongen är inglasad. 

Kort och gott ett insynsskyddat boende med fantastisk utsikt. Bor man här blir kanske vardagsbestyren en aning lättare tack vare en stor hiss, en läcker takterrass, garage i huset samt Coop som är öppet mellan 8-23.