BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Fredhäll

Frödingsvägen 5

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 3306
  • 495
  • 8001
Värdera din bostad

Beskrivning

Med attraktivt och centralt läge i trevliga Fredhäll saluförs denna optimalt planerade 2:a med underbar balkong mot lugn innergård. Smakfullt renoverad där inget lämnats åt slumpen. Flera tidstypiska detaljer från byggåret 1933. Härligt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier.
Lägenheten präglas av hög standard med ljusa och stilrena materialval. Vackert furugolv i original som är genomgående för hela lägenheten. Köket har bänkskiva i granit och den maskinella utrustningen består av gasspis, elugn, spisfläkt, kyl, frys och integrerad diskmaskin. Stort och luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Samtliga strömbrytare i lägenheten är försedda med dimmer.
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblering. Från sovrummet nås balkongen som har morgon-/förmiddagssol.
Mycket goda förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober med inbyggd belysning. Ytterligare förvaring i stort vindsförråd som tillhör lägenheten.

Brf Fredhäll är en stor och stabil förening med god ekonomi och med de stora renoveringarna genomförda. Flera gemensamma utrymmen så som gym, bastu, coworking space och gästlägenheter. Här bor du ostört nära naturen inpå husknuten och en kort promenad från både vatten, parker, buss samt tunnelbanans gröna linje. En lägenhet som passar lika bra för såväl en person som för ett par!

Måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

- Låg avgift
- Högt upp i huset
- Balkong med morgon-/förmiddagssol
- Smakfullt renoverad
- Furugolv i original
- Toppfräscht kök med inbyggda vitvaror
- Goda förvaringsmöjligheter
- Tillhörande vindsförråd
- Stor och stabil förening med de stora renoveringarna genomförda
- Bästa adress på Kungsholmens mest naturnära stadsdel
- Fredhälls badklippor precis runt hörnet
- Vackra promenadstråk längst Norr Mälarstrand
- Tennisbana i Fredhällsparken
- T-bana Kristineberg
- Flertalet busslinjer i närheten