BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen - Telefonplan

Bäckvägen 59

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 4436
  • 1147
  • 5489
Värdera din bostad

Beskrivning

Med populärt och centralt läge i trevliga Midsommarkransen saluförs denna optimalt planerade 2:a med flera tidstypiska detaljer från byggåret 1945. Härligt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck.

Lägenheten präglas av ljusa och stilrena materialval samt vackra parkett- och trägolv. Köket har bänkskiva i trä och den maskinella utrustningen består av gasspis, elugn, spisfläkt, kyl/frys, diskmaskin och inbyggd mikro. Stort och luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblering. Fönster mot lugnt skogsparti. Mycket goda förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober. Ytterligare förvaring i källarförråd som tillhör lägenheten. Fräscht, helkaklat badrum som ligger i anslutning till hallen. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat, spegelskåp, golvvärme, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och vädringsfönster.

Brf Pennfaten är en stabil och välskött förening med låg belåningsgrad och med de stora renoveringarna genomförda. Föreningen har egna parkeringsplatser och en trevlig uteplats med grillmöjligheter. Precis utanför porten finns busshållplats med bussar som går till Liljeholmen. Närhet till t-bana, matvarubutiker, restauranger och grönska.

Måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

- Härligt ljusflöde
- Fönster i två väderstreck
- Vackra golv i original
- Kök med bl.a. diskmaskin
- Sovrumsfönster mot lugnt skogsparti
- Badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare
- Goda förvaringsmöjligheter
- Tillhörande källarförråd
- Omtyckt och välskött förening
- Närhet till goda kommunikationer och service
- Flera restauranger och mysiga butiker inom gångavstånd
- Parker och grönområden runt husknuten