BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Kyrkogårdsvägen 53

  • 1 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 1423
Värdera din bostad

Beskrivning

Vissa hem är barfotahem. Här är ett sådant, och du förstår vad jag menar när du stiger innanför dörren, hänger av dig jackan i den rymliga klädkammaren i hallen, sparkar av dig skorna och glider in över de gamla fina plankgolven. Svårt att hitta en lägenhet som är bättre planerad än den här - även en 1:a kan leverera livskvalitet i alla dimensioner.

Lika naturligt att gå både till vänster in i allrummet, som höger till köket. Köket är nyrenoverat och har gott om förvaringsmöjligheter samt diskmaskin. Här har det säkert funnits en vedspis förr, men nu är det ett modernt kök som hittat in. Allt var inte bättre förr. Vid matplatsen dukar du enkelt upp för fyra personer men om du vill utöka gästlistan är det givetvis inga problem. Utsikten från det härligt stora köksfönstret över trädgård och villaidyll måste man ju också bara älska!
Lite knirr, lite knarr - det gamla originalgolvet är i fin form i alla rum, ljust och nyligen behandlat. Ljuset faller in som det gjort i säkert hundra år dessutom. Mys på högsta nivå! Möblera sparsamt för att kunna njuta av golvet så mycket det går, även om rummet är tillräckligt stort för att rymma både sovdel och umgängesytor. Här finns även en rymlig klädkammare som rymmer det ena och det andra. Genomgående bevarade originaldetaljer såsom dörrar, lister och djupa fönsternischer triggar verkligen fantasin och här kan du använda din kreativitet på många olika sätt. Oavsett så kan du räkna med en god natts sömn i ett tyst, lugnt och mysigt villaområde.
Badrummet är helkaklat och rymmer allt du behöver, förberett för anslutning av tvättmaskin.
Med ett par kliv ut ur lägenheten kan du slå dig ned i föreningens privata trädgård. Här finns flera soffgrupper redo för grillmiddagar, eller varför inte bara läsa en bra bok i solen?
Till lägenheten hör två rymliga källarförråd.

Med god kommunikation som T-bana och buss når du Södermalm och city på kort tid samtidigt som du har närhet till natursköna områden för grönska och avkoppling. Butiker, bageri, restauranger och idrottsanläggningar finns inom promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning!