BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Paternostervägen 82

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 6988
  • 912
  • 1785
Värdera din bostad

Beskrivning

I hjärtat av Hammarbyhöjden på lugn och naturskön adress finner ni detta fantastiska boende, en otroligt ljus och mysig 2:a med balkong i fritt söderläge och utsikt mot lummiga Nytorps Gärde.

Väl inne i lägenheten finner du generösa rum med stora fönster som skapar en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval. Vidare finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer. Ett modernt och rejält arbetskök med gott om ytor och skåpförvaring med perfekt utrymme för matplats. Köket är utrustat med exklusiv köksbänk i svart granitsten, tvättmaskin, diskmaskin, infälld diskho. Lugnt och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring i inbyggda garderober. Stambytt och helkaklat badrum med badkar. Rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring i garderober. Till lägenheten hör även två förråd.

Stabil förening med god ekonomi. Föreningen har 6 st hyresrätter kvar som är en stor dold tillgång samt kommer färdigställa och sälja 6 st bostadsrätter som tidigare var lokalyta vilket kommer inbringa ett stort kapitaltillskott.

Lägenheten kan även planeras om till en 3 rok. se förslag/inspiration i alternativ planskiss. Obs! En eventuell ombyggnation bör alltid utredas av behörig fackman och eventuellt söka godkännande hos Brf samt berörd myndighet vid behov.

Här bor du endast en kort promenad ifrån affärer och t-bana både från Hammarbyhöjden eller Blåsut som enkelt tar er in till stan. Bussar trafikerar även området dagligen. Suveränt läge - nära till city och samtidigt invid Nackareservatet med sina 100 hektar naturskog och badsjöar i närheten. Promenera till söder samtidigt som ni kan ta en joggingtur i Nackareservatet och på vägen hem svalka sig genom ett bad i Söderbysjön. Låg avgift där allt ingår!

Missa inte denna chans till ett riktigt toppenboende - Varmt välkommen på visning!

- Södervänd balkong med sol större delen av dagen
- Generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier
- Utsikt i fritt läge mot Nytorps gärde
- Social planlösning och plats för stora sällskap
- Modernt och exklusivt kök med en del välbevarade originaldetaljer
- Stambytt badrum med kaklade väggar och klinkergolv
- Platsbyggd förvaring i original i både sovrum och, hall och kök
- Suveränt läge i eftertraktade Hammarbyhöjden
- 5 minuter promenad till tunnelbana och Hammarbyhöjdens centrum
- Du når Södermalm på 10 minuters cykeltur