BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Tantogatan 41, 8tr

  • 2 rum och kök
  • 42.5 kvm
  • Såld
  • 7011
  • 219
  • 2613
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en rymlig och ljus bostad. Här åtnjuts optimal planlösning och stora fönster, genom vilka ljuset strålar in över golv och väggar. Här bor du mitt emellan myllrande Södermalm och böljande vatten vid Årstaviken.

Hall
Välkomnande hall som är perfekt att landa matkassar och välkomna gäster i. Det finns gott om utrymme för klädhängare och skoförvaring. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger svart klinker. I anslutning till hallen ligger det stambytta och nyrenoverade badrummet. 

Vardagsrum
Till vänster om hallen ligger vardagsrummet. Det är nu man upptäcker den härliga rymden och den hänförande utsikten över Årstavikens vatten. Rummet är möbleringsvänligt och karaktäriseras av ett härligt ljusinsläpp. På golvet ligger laminat och omgivande väggar är vitmålade. 

Sovrum
Till vänster om hallen ligger sovrummet. Här ryms en stor säng samt möbler efter behov. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger laminat. Det finns en dubbelgarderob med klassiska pardörrar och tillhörande överskåp. Den fristående garderoben ingår om så önskas. Precis utanför sovrummet finns en mycket rymlig och praktisk klädkammare.

Kök
Fräscht kök med generösa arbetsbänkar som inbjuder till matlagningssällskap. Här kan man skönja båttrafiken på Årstaviken medan middagen blir klar. Bra förvaring i köksskåp med vita köksluckor. Kaklat stänkskydd i svart. Utrustningen består av spis, ugn, kolfilterfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Mitt emot diskbänken finns en arbetsbänk och tillika matplats. 

Badrum
Det fräscha badrummet är nyrenoverat i samband med stambytet 2020. På väggarna sitter hexagonmönstrat vitt kakel. Golvet är belagt med ljusgrått klinker med tillhörande golvvärme. Det finns dusch med vikväggar, handdukstork, handfat med tillhörande förvaringslåda, vägghängd WC, tvättmaskin med torktumlarfunktion samt spotlights i taket.

Övrigt
Lägenheten är utrustad med markiser, ovanför samtliga fönster.
Säkerhetsdörr installerades 2014.
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.