BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Rutger Fuchsgatan 1, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 8852
  • 1693
  • 6939
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu är det dags för föreningen att sälja sin sista kvarvarande hyresrätt. Lägenheten har många bevarade 20-tals detaljer, såsom spegeldörrar, öppen spis och generös takhöjd. Viss ytskiktsrenovering föreligger. Mysig balkong mot gården.

Hall
Du välkomnas till denna 20-tals lägenhet av en rymlig hall med tillhörande kapprum. Hallens ena hörn pryds av en öppen spis som är en perfekt stämningshöjare under årets kalla månader. Tapetserade väggar och plastmatta på golvet. I anslutning till hallen ligger badrummet, samt en garderob.

Vardagsrum
Rakt fram ligger det rymliga vardagsrummet. Omgivande väggar är tapetserade och på golvet ligger ekparkett. Förutom soffgrupp, ryms här även ett matsalsbord eller övrigt möblemang efter behov.

Sovrum
Bredvid vardagsrummet ligger sovrummet som har tapetserade väggar samt ekparkett. Här ryms en dubbelsäng och en arbetshörna. Vill man ha mer förvaring i lägenheten, tillåter utrymmet i sovrummet att man tex bygger en väggfast garderobssektion.

Kök
Mot föreningens gård ligger köket som har tapetserade väggar och plastmatta på golvet. Köksskåpen har ljusgula luckor och utrustningen består av gasspis med tillhörande ugn, spisfläkt och kyl/frys. Matplatsen är rymlig och har ett eget fönster, så här går det att bygga ett andra sovrum om behovet finns. Det finns dessutom två inbyggda garderober. 
Från köket har man utgången till balkongen som har ett sydostligt läge.

Badrum
Stort badrum med badkar, handfat, handdukstork, badrumsskåp och wc. Kaklade väggar och klinkergolv. Förberett för tvättmaskin. 

Enligt föreningens lägenhetsregister är bostaden 65 kvm, men enligt uppmätning från 2020-10-21 är den 68 kvm, se mätbevis.